Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три златна правила Саре Џесике Паркер захваљујући којим одржава ВИТКУ ФИГУРУ ДЕЦЕНИЈАМА: Противник је гладовања и рестриктивних дијета

Ако сте се питали како чувеној Кери Бредшо полази за руком да увек изгледа беспрекорно, ево одговора и многима ће се допасти

1688549337_profimedia-0466736212.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сара Џесика Паркер је направила потпуну револуцију како у глумачком, тако и у модном свету улогом Кери Бредшо у култној серији "Секс и град", која јој је обележила каријеру! Наиме, њене одевне комбинације су постале инспирација многим женама, а реченице јунакиње се и данас цитирају. А како године пролазе, Сариној топ форми се сви диве, и питају се како јој полази за руком да у 59-ој години изгледа тако добро? Ево одговора!

Чувена Њујорчанка наглашава да је јако свесна важности здраве и правилне исхране, не само за линију него и за целокупно здравље. У складу са тим, презире изгладњивања и јако рестриктивне дијете. Иако пази на исхрану каже како обожава тестенину, сир и сланину. Признаје како себи понекад приушти такве нездраве ужитке ако баш има велику жудњу за њима.

Највише конзумира намирнице богате незасићеним масним киселинама или омега-3 масним киселинама, као што су авокадо, маслине, лосос, рибље уље и слично. Осим што убрзавају метаболизам, ове намирнице држе Сару Џесику ситом. Иначе, она покушава да се суздржава од брзе хране и прерађене хране па се труди што више да конзумира немасно месо, здраве масти и сложене угљене хидрате.Када Сара Џесика Паркер покушава да смрша, она искључује вец́ину угљених хидрата док не достигне идеалну тежину. Али када само одржава своју тежину, сваки дан једе малу количину сложених угљених хидрата. Ово укључује цела зрна као што су браон пиринач и киноа и слатки кромпир.

Јеловник легендарне Кери Бредшо изгледа овако:

ДОРУЧАК: Најчешће једе јогурт с бобичастим воћем или јаје са спанаћем, и ћурећом саламом.

РУЧАК: Крем сир са салатом од шаргарепе, краставаца и паприке и уз то немасну печену говедину.

УЖИНА: Комад омиљеног воћа.

ВЕЧЕРА: Глумица воли да једе пилеће ражњиће с печуркама, а после вечере преферира ананас испечен на роштиљу.

За дезерт или да задовољи своју жељу за слатким, Сара увек бира воће.

ГРИЦКАЛИЦЕ: Не крије да посебно ужива у њима, али нејчешће бира оне здраве: неколико кришки ананаса са јогуртом или шаку сирових орашастих плодова.

Јоги је верна годинама

Јогу коју обожава, вежба три пута недељно и каже како јој је потребна за опуштање, али и за флексибилност тела. У теретану иде пет пута у току недеље и тамо се посебно посвећује својим исклесаним рукама по којима је позната.

У теретани Сара Џесика највише вежба чучњеве, искораке и трбушњаке, а сваки дан се труди да свуда иде пешице. Обожава да трчи, а воли и вожњу бициклом. С обзиром на напорне телесне вежбе које сваки дан изводи, није ни чудо да и у 50-има изгледа тако сјајно!

Стандардни кардио тренинг укључује плесне вежбе и тренинга снаге. Међутим, њени тренинзи су обично кратки. Трају мање од 30 минута.

Због следеће 3 навике, које није мењала годинама, увек је фит:

1. Ужива и у доброј храни и у вежбању

Сара обожава да на крају дана вечера са својим супругом Метјуом Бродериком.

- Обома нам је важно уживање за столом - каже популарна глумица.

Са друге стране, велико задовољство јој причињава и вежабање, а обожава јогу и шетње.

- Шетам, живим у граду. Много ходам, за то морам да имам времена. Такође, живим у кући у којој има неколико степеника, а то ми помаже да вежбам чак и онда кад немам времена да стварно вежбам.

2. Увек има обилни доручак на почетку напорног дана

Признаје и да има неке чудне навике у начну исхране, посебно када је у питању доручак.

- Имам чудне навике у исхрани. Обично не доручкујем кад не снимам, а кад снимам, једем изузетно калоричан доручак. Кад сам код куће и рано кренем на посао, устајем јако рано и пијем само кафу - дели Сара своју јутарњу рутину.

3. Ограничила је уност кафе

Упркос томе што је велики љубитељ црног напитка, ограничава се на једну шољицу дневно. Најчешће се одлучује за еспресо или инстант кафу.

- Кад бих пила већу количину кафе током дана, сигурно бих била у хаосу - закључила је чувена Кери Бредшо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas