· · Komentari: 0
ŠOK

Brus Vilis izbačen iz prodavnice: Da li je razlog opravdan?

Glumca zamolili da napusti radnju

1610551513_brus-vilis.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Brus Vilis, doživeo je veliku neprijatnost, kada su ga u jednoj prodavnici u Los Anđelesu zamolili da napsti radnju, jer nije poštovao epidemiološke mere i nije nosio masku.

Pročitajte još: Kijanu Rivs pokazao zanosnu figuru u šestoj deceniji (FOTO)

Kako prenose strani mediji, zbog glumca su se pobunili kupci u radnji, koji su ga videli kako bez maske, kupuje u radnji. Odmah su upozorili zaposlene, koji su ga zamolili da napusti radnju.

Slavni glumac je tokom pandemije, najviše vremena provodio sa bivšom suprugom Demi Mur i njihovom decom, a kasnije su mu se pridružile i sadašnja supruga, Ema Heming i njihovee ćerke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.