· · Коментара: 0
АСТРО

Недељни хороскоп: Јарцу краду новчаник, Бику документа,а Ован је ПОБЕДНИК недеље

Недељни хоросокоп поручује Овну да се не брине и да ће из свега изаћи као победник.

1625240654_TeksasFarmerke.png
Фото: Депозитфото

Ован

Посао

Имате утисак да сте препуштени себи и да вас нико не подржава. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али не брините јер из свега излазите без последица. Можда звучи невероватно, али недељни хороскоп каже да ће се за вас, из свега, изродити нове прилике.

Могуће су непријатности, али то ствара нове прилике.

Љубав

Целокупна ситуација у ширем окружењу много утиче на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на туђе лоше расположење па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља јер ћете се привићи на све.

Здравље

Више се крећите.

Бик

Посао

Недељни хороскоп каже да ако ових дана очекујте неки документ, решење или одлуку претпостављених лица, спремите се на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако ових дана морате да донесете неку важну одлуку, покушајте да пролонгирате и на тај начин избегнете грешке.

Ако имате посла са папирима - спремите се на проблеме. Не пролонгирајте важну одлуку.

Љубав

Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети компликације у емотивним односима који трајно мењају функционисање партнерске везе.

Здравље

Чувајте се инфекције.

Прочитајте још: Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Близанци

Посао

Недељни хороскоп саветује да је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која се може појавити у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа могу бити презахтевни за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Пазите се агресије и повреда.

Љубав

У кући нема проблема, односи улазе у фазу у којој нема несугласица. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко искушења које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење батерија које ће вам требати у наредном периоду.

Здравље

Нервозу умирите добрим штивом.

Рак

Посао

Однос са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који, иначе, у реалном животу немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Истовремено, неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације, водите рачуна о томе коме шта причате.

Пазите шта причате, због закулисних радњи


Љубав

У породичном окружењу сте позитивни. Задовољни сте собом, из вас сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте разочарали до краја овог периода.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Лав

Посао

Без обзира на све што се дешава око вас, недељни хороскоп каже да сте ви, током овог периода, пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, а то вас приморава да се повучете.

У кући сте незадовољни, на послу блситате.

Љубав

У кући вас мучи незадовољство. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у тајним дописивањима с особом с којом је веза немогућа.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Девица

Посао

Покушавате да све на брзину завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму обавеза које преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Чувајте се претеривања и очекујте позив из прошлости!

Љубав

У потпуности сте усмерени на практичне проблеме, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, па чак и пролазна авантура.

Здравље

Избегавајте алкохол.

Вага

Посао

Ових дана је могуће мало признање, али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити много поносни. Ипак, уколико брзоплето поступите, можете пропустити све што вам се нуди. Ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете остварити успех, уколико сте довољно стрпљиви и мудри.

Добијате признање, али и компликације!

Љубав

Недељни хороскоп каже да, без обзира на то колико сте породичан тип, сада имате потребу да се повучете и дуже временске периоде проводете у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна, али оптерећује вас својим необичним причама и песимизмом.

Здравље

Уносите више течности.

Прочитајте још: Биоритамска прогноза за ЈУЛ: Петици стиже НОВАЦ, Шестица мења живот из КОРЕНА

Шкорпија

Посао

Недељни хороскоп најављује да добијате све више задужења. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, без обзира на необичност и све тешкоће којима смо блокирани, за вас је ово период одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

У кући је атмосфера хладна, на послу напето.

Љубав

Атмосфера у кући је таква да је свако усмерен на своје потребе. Прија вам близина породице јер сте свесни да сте, ових дана, једни другима најбољи пријатељи. Ипак, истовремено вас фрустрира целокупна ситуација јер због ње су отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.
Здравље

Опрезно с лековима.

Стрелац

Посао

Имате задатак да решите ситуацију с каквом се, до сада, нисте сусретали. Подршка вам стиже од претпостављених, али, ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом који је у датим околностима немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити, не увиђате да вам се отвара прилика услед које, уз мали труд, можете трајно засијати.

Пред вама је потпуно нова ситуација коју доживљавате као притисак. Без љутње!

Љубав

У кругу породице, све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу која може оставити трајне последице. Повуците се на време јер није прави тренутак за истеривање правде и истине.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Јарац

Посао

Јако вас интересују неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. Али, ово је и период када можете очекивати компликације с финансијама. Поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца, па нема разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак с којим се успешно носите.

Занимају вас нове идеје, али очекујте финансијски притисак.

Љубав

Атмосфера у породичном окружењу зависи од количине новца који вам је на располагању. У изгледу је сукоб око заједничких финансија. Могући су неспоразуми око приоритета јер за вас је свака куповина непотребно трошкарење. Ваш друштвени живот је у узлазној путањи, контактирају вас креативне особе које вас инспиришу.

Здравље

Не мењајте дан за ноћ.

Водолија

Посао

Вама никада није доста доказивања. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али, резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичих лица, али то не решава све проблеме у потпуности.

Све вам иде, а резултати изостају.

Љубав

Интензивирање породичних односа за вас представља отварање бојног поља на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, остали укућани исто тако. Ако не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свака наредна расправа води у све лошију атмосферу.
Здравље

Избегавајте брзу храну.

Прочитајте још: Зашто се разводе хороскопски знакови? Девица тражи чист рачун, Ован поштовање, а један знак је ВОЈНИК у браку

Рибе

Посао

Недељни хороскоп каже да вас оптерећујун страхови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и реалних могућности. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на криви начин ћете себе презентовати. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.

Период је неповољан за наступе и односе са јавношћу, пажљиво у комуникацији.

Љубав

У кући сте усредсређени на неке проблеме, силно време проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је озбиљна свађа коју ћете тешко избећи.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.