Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛАКО ЈЕ

НОЋНО УБРЗАЊЕ МЕТАБОЛИЗМА: Ослободите се масноће и вишка течности из организма

Недовољно је познато да магична комбинација меда и цимета убрзава метаболизам и помаже при скидању вишка килограма.

1609443387_Depositphotos_130295882_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Многи већ у исхрани користе мед који је познат као здрава и лековита намирница, док је цимет омиљени зачин у многим посластицама.

Међутим, још увек је недовољно позната магична комбинација ових састојака и њено својство да убрзава метаболизам и помаже при скидању вишка килограма.

Прочитајте још: Нема везе с храном: РАЗЛОГ БРОЈ ЈЕДАН зашто се с годинама лакше гојимо

Најважнији елемент у деловању дијеталног напитка од меда и цимета је време примене. Наиме, половина се пије пред спавање, када ће убрзати метаболизам, а друга ујутру на празан стомак када ће снажно деловати на крвоток и читав организам.

Фото: Депозит

Погледајте и намирнице које убрзавају метаболизам

Састојци:

  • 2 велике кашике меда
  • 1 кашика цимета
  • 250 мл воде

Прочитајте још: Чаробни план исхране уз помоћ којег је Клои Кардашијан успела да смрша чак 20 килограма (ФОТО)

Припрема:

Прокувајте воду, прелијте преко цимета, а кад се прохлади додајте мед и добро измешајте. Прву половину попијте пре спавања, а другу ујутру пре оброка.

Други важан елемент мршављења у сну је и ослобађање организма од вишка воде. За ову намену, највише нутрициониста препоручује чај од маслачка јер нема никаквих негативних ефеката какве могу дати други диуретици.

Прочитајте још: НАЈЛАКША дијета на свету! Ево зашто је Сцанди Сенсе Диет постала СВЕТСКИ ХИТ

Чај од корена маслачка припрема се тако што једну кашичицу треба кратко прокувати у 200 мл воде и оставити да стоји петнаестак минута, па процедити и попити.

Осим што делује као диуретик, овај чај испира токсине из организма, побољшава варење и смањује надутост.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas