· · Коментари: 0
ЛУКСУЗ

Ово је НАЈСКУПЉИ СЛАДОЛЕД на свету: Од цене и састојака ће вам се завртети у глави! (ФОТО/ВИДЕО)

То је најекстравагантнија, најраскошнија ствар коју можете купити у Њујорку - рекао је власник Серендипити-а Стефан Брус.

1621951050_55544.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Гинис Ворлд Рекордс

Посластица, која се мора наручити најмање 48 сати раније, долази у комплету са три куглице тахитијског сладоледа од ваниле прекривених листићима злата од 23 карата, као и бадемима, кавијаром и орхидејама од злата које се праве осам сати, кандираним воћем из Париза. 

Састојци стижу из целог света, па тако чоколада стиже из Тоскане, зрна ваниле са Мадагаскара, а кандирано воће из Париза.

Јело се служи у чаши од кристала Бакарат од 350 долара (обложено са више листића од 23 каратног злата), са кашиком од 18 каратног злата.

Прочитајте још: Ако наздрављате ВОДОМ, правите ВЕЛИКУ ГРЕШКУ: Ево шта сте тиме пожелели својим гостима!

Сладолед садржи само најквалитетније састојке, укључујући скупу чоколаду из Тоскане и зрна ваниле увезене са Мадагаскара.

Корнет садржи сладолед преливен карамелизованим пеканом, тартуфима од беле чоколаде, макароном од малине, пипетама пуњеним воћем и јестивим дијамантима. Има и златних листића.

Прочитајте још: Колико су ЗАРАЂИВАЛИ Достојевски, Толстој и Пушкин ? Истина ће вас ИЗНЕНАДИТИ!

Године 2004., Серендипити’с Голден Опуленце Сундае зарадио је место у Гинисовој књизи рекорда као најскупља посластица на свету, будући да је продат за невероватних 1.000 долара. Али неколико година касније, Серендипити је надмашио самог себе и направио нови рекорд 2007. године са „Тхе Фрозен Хауте Цхоцолате“, хибридом пића и сладоледа који је садржао у себи 28 врста какаа и пет грама јестивог 23 -каратног злата.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.