· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

РУСКИ хороскоп за 2021. Светлане Клепше: Ваге ће низати ПОБЕДЕ, а један знак сигурно мења ПОСАО (2 део)

Руски астролог Светлана Клепша препоручује свима да уче и да се прилагоде променама, јер су неминовне.

1611143771_Andjeo.jpg
Фото: Пиксабеј

Вага

Ваге су претходних година претрпеле велике "ударе судбине". Било је пуно потешкоћа у везама, како личним, тако и пословним. Каријере су се рушиле. А сада долази време за срећу и невероватне реализације. Две друштвене планете, Јупитер и Сатурн, доживеће експанзију већ ових дана. Вага ће пронаћи дивне пријатеље, истомишљенике, пуно нових ствари ће заживети.

Јупитер и Сатурн доноси експанзију и  невероватне реализације!

Добар период за јачање радних позиција, проналазак животног партнера. Све припаднике овог знака служиће срећа, али ће по питању каријере најбоље "ићи" рођеним од 29. септембра до 6. октобра.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Нови посао Фото: Пиксабеј

Шкорпија

Ово је знак са великом снагом регенерације и трансформације, људи јаки духом и телом. Иако не воле промене, лако им се прилагођавају, а ово је прилика за то.

Решиће се старих образаца понашања и научити се великодушности. Можда ће баш Шкорпије морати да реше проблеме глобалног поретка, на пример, оне еколошке. Управо ће они "очистити" овај свет за ново доба.

Прилагодите се променама, јер мењаћете посао

Сусретаће се са препрекама, финансијским грешкама, кашњењима, можда ће морати да савладају нове технологије, нове професије. Жене неће бити расположене за трајне везе. Најбоље ће током 2021. "проћи" рођени од 15. до 19. новембра.

Прочитајте још: Чупави, огромни и гађали су камењем америчке војнике. Ко су ОНИ?

Стрелац

За најоптимистичнији знак, који је миљеник судбине, право је време да крене у будућност. Стрелац ће имати среће на свим фронтовима, и у школовању, и у пријатељству, и на путовањима, отварању нових видика, ако се само мало потруди. У каријери ће најбоље проћи они рођени у периоду од 28. новембра до 6. децембра.

Имаћете среће на свим фронтовима, а можда ћете отићи на далек пут или се одселити...
Светлана Клепша Фото: Приватна архива

Они којима је рођендан у периоду од 12. до 15. децембра могу искусити духовну чежњу, може их повући далека даљина, пожелети да се одселе или, једноставно, да оду на далек пут. Мушкарцима се саветује да буду искрени према женама, а припадницама слабијег пола - да не падају у илузије. Удварачи који се сада појаве могу се показати као непоуздани, или ће то можда бити веза на даљину.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Јарац

Припадници најамбициознијег знака Зодијака, који стрпљиво и систематски корачају ка својим циљевима, са великим стрпљењем су подносили све недаће и нису се предавали. Нису се никоме жалили, али зато нису свима били "добри".

Проблеми нестају и почиње период опоравка, па размислите о покретању приватног бизниса.

Коначно, проблеми нестају и започиње процес опоравка. Рођени у периоду од 13. до 17. јануара још увек ће бити под "теретом" Плутона. Ипак, свим Јарчевима отварају се могућности за покретање приватног бизниса, нови посао и велике шансе за реализацију професији.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Водолија

То су људи који гледају у будућност, који свим срцем брину о својим пријатељима, велики хуманисти и пионири у свему. Сва енергија ове године усмерена је управо на овај знак. Почетак друштвених трансформација, разбијање старих, уништавање граница.

Много ћете учити, а Јупитер вам ове године нуди велике могућности и срећу.

Водолије ће пуно учити, све снаге ће бити усмерене на професионалну примену. Овим знаком Јупитер се креће целе године, а то је планета великих могућности и среће. Ипак, неће бити тако добро онима рођеним од 26. јануара до 3. фебруара, јер се могу суочити са финансијским потешкоћама, растанцима са пријатељима и нестабилношћу у животу.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Рибе

Познато је да у Рибе најсаосећајнији знак Зодијака, и током живота стекле су пуно мудрости. Релативно добро им је "ишло" последњих пар година. Имале су подршку планета у Јарцу и могле су професионално да се реализују. Током 2021. Уран ће утицати на оне рођене од 25. фебруара до 4. марта, па су могуће позитивне финансијске промене.

Уран ће утицати на вас целе године и очекујте бољу финанасијску ситуацију.

Две планете утичу на Рибе рођене у последњој трећини знака - Нептун, који доводи до тога да свет виде "кроз ружичасте наочаре", и моћни Плутон. Ево комбинације "меке снаге". Рибе ка својим циљевима иду интуитивно, заобилазећи препреке, али не успоравају.

Руски годишњи ХОРОСКОП за првих 6 знакова можете прочитати ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.