Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАЦЕ

НЕОБЈАШЊИВО: Две мачке су указале газдама да имају РАК и спасиле их!

Без обзира да ли је то научно доказано или не, најбоље је слушати шта ваша мачка покушава да каже. Запамтите, мачке су врло интелигентне животиње!

1612184320_people-2570587_640.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Мачке су познате по својој равнодушности према ономе што се дешава око њих, зар не? Али да ли их заиста занима какве емоције доживљавају њихови власници и какво им је здравље?

Мачке осећају болест: мит или истина?

Да ли ове животиње имају неку врсту супермоћи? И како створење које уопште не може да разговара може да има тако важну вештину?

Прочитајте још: Ево коју особину птице деле са људима

Увек кажемо да су мачке невероватне животиње. Они имају развијену духовност и они су, као ниједна друга животиња, повезани са мистичним светом. Поред тога, имају високо развијену екстрасензорну перцепцију, због чега верујемо у способност мачака да осете присуство болести, па чак и приступ смрти.

Мачке су врло интелигентне животиње!
Фото: Депозит

Ако би за доказивање ове вештине мачака био потребан само један аспект, рекли бисмо: они су усредсређени на садашњост. Да ли сте приметили да су мачке увек мирне и тихе? Ствар је у томе што су у трајном медитативном стању. Вероватно је управо неосјетљивост мачјег ума на све врсте дистракција оно што му даје могућност да се бави озбиљнијим стварима попут болести особе.

Њух је њихова супермоћ

Поред духовних и психичких способности, мачке имају још једну суперсилу: њух. Стога они лако утврђују појаву болести и појаву емоција и пре него што и сами сазнате за њих. Али како се тачно то догађа?

Прочитајте још: Сви волимо ово воће, али да ли пси смеју да га једу?

Мачка открила тумор у плућима
Иако су неки власници сигурни да њихове мачке тачно знају када им је лоше, постоје они који тврде да су им кућни љубимци помогли да идентификују рак и друге озбиљне болести. Тренутно не постоје докази, али сигурно су многи чули причу о томе како је човек из Канаде тако нашао огроман тумор у плућима. Његова мачка читав дан мјаукала, лежећи му на грудима.

Наше тело се непрестано мења: ако је поремећно нормално функционисање људског тела, оно ослобађа супстанце које мачке могу да нањуше. Ево доброг разлога да верујете да мачке осећају присуство болести код људи.

Мислите да вам показује љубав, а заправо...

Прочитајте још: Ова панда је урадила нешто НЕВЕРОВАТНО и свима изазвала осмех на лицу (ВИДЕО)

Ако имате почетак прехладе или грипа, то ћете препознати ако мачка непрестано нервозно шета.

Мачка открила рак дојке

Занимљив случај догодио се са женом у Тенесију која је одлучила да оде на преглед након што јој је мачка скакала на једној дојци. Дијагноза је била - рак дојке. Захваљујући раној дијагнози и мачки, жена је спасена.

Прочитајте још: Принц Вилијам и Кејт Мидлтон пресрећни: Британско краљевство постало богатије за још једног члана

Без обзира да ли је то научно доказано или не, најбоље је слушати шта мачка покушава да каже. Запамтите, мачке су врло интелигентне животиње!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas