· · Коментари: 0
ентеријер

Уз мале детаље КУХИЊА може да изгледа КАО ИЗ ЧАСОПИСА

Кухиња је место где проводимо много времена, окупља породицу и пријатеље, па би било лепо да је увек уредна и сређена.

1621273594_Depositphotos_7536759_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Уз неколико савета можете да је уредите да изгледа као из часописа, уз минимална улагања.

Куповина кухињског посуђа у једном стилу

Уколико желите да све буде у тону, бирајте слично посуђе. Усаглашене материјале и боје.

Прочитајте још: Напуните кућу БУКЕТИМА цвећа! Ево који још трикови ће вам помоћи да одаберете праве боје за СВОЈ ДОМ

Користите кухињске крпе неутралне боје

Кухињске крпе су неопходне свима који време проводе у кухињи. Користимо их често,стално су у видокругу, па бисмо могли мало више пажње да обратимо на њих. Приликом избора кухињског текстила, боље је одлучити се за неутралне и природне нијансе. Уз помоц́ овог декора моц́и ц́ете да јој дате стилски и атрактиван изглед.

Чување средстава за прање посуђа у посебним дозаторима

 

Битно је да је при руци. Око судопере се нађе много ствари које су нам свакодневно потребне. Без њих не можемо, али бисмо могли да их другачије чувамо. Дтерџенте можете да сипате у посебне дозаторе које можете да нађете у складу са стилом кухиње.

 

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Завесе на прозорима

Уколико имате прозоре у кухињи можете да их украсите завесама. Мала промена урадиће много тога у ентеријеру кухиње.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.