· · Коментари: 0
Похвално

Лепе вести за наше грађане: Због короне продужили гаранцију од СЕДАМ година

Компанија "Кија моторс" обрадовала око 500.000 власника возила међу којима су и наши суграђани

KIA-XCeed-1002-202003.jpg

Корпорација „Кија моторс“ је за сва возила са важећом фабричком гаранцијом, која истиче
у периоду од 16. марта до 30. априла 2020. продужила важење и иначе најдуже гаранције коју неки произвођач аутомобила даје – од седам година!

„Кија“ је лансирањем програма „Кија промисе“ обећала глобално продужење фабричке гаранције за своја возила,односно странкама које је задесила пандемија ЦОВИД-19. 

Програм продужује важење гаранције до 30. јуна 2020 . а покрива 142 земље и сва возила код којих важење фабричке гаранције истиче између 16. марта и 30. априла, продужава гаранцију за та возила до 30. јуна 2020. То укључује све земље ЕУ, ЕФТА, Србију, БиХ и Црну Гору, где Кија пружа 7-годишњу гаранцију (150.000 км, прве 3 године без ограничења километраже) и
важи за цело возило. 

Прочитајте још: Хероји усред пандемије: „Сеат“ од производње аутомобила до вентилатора (Фото)

Програм обухвата више од 500.000 возила Киа широм света:

- Ми оцењујемо да ће од овог продужења имати корист више од 500.000 купаца. Због пандемије ЦОВИД-19 и мера и ограничења које су у борби с тим донеле многе земље „Кија промисе" ће помоћи странкама, које у том периоду можда неће моћи да посете сервис - каже  Сангдае Ким, виши потпредседник и вођа одељења за помоћ странкама у „Кија моторс“.

- Продужењем гаранције наше странке које је задесила пандемија сада имају једну бригу мање. Наш циљ је да нашим странкама одагнамо бриге око гаранције возила у време друштвеног дистанцирања.

„Кија мотор“с ће све странке у долазећим данима контактирати индивидуално електронском поштом и представити им више информација о програму „Кија промисе“. 

Компанија ће и даље улагати напоре да би спречила ширење вируса у својим објектима, а истовремено и сарађивати са савезним, државним и локалним властима и испуњавати највише захтеване стандарде.

Фото: З.Јовановић

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.