· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Жене, ево решења за упорни хронични проблем: Природа има лек и за БЕЛО ПРАЊЕ!

Овај здравствени проблем ствара непријатан осећај, али уколико се не лечи на време може изазвати трајне последице

1606950268_bol.png
Фото: Пиxабаy

Упала вагиналне слузнице или бело прање испољава се у виду густог исцетка беложућкасте боје и неугодног мириса, који је најчешће праћен сврабом, а последица је упале материце, вирусних и гљивичних обољења, стреса, па чак и деловања неких лекова.

Уколико лабораторијске анализе не укажу на присуство патогених бактерија у исцетку, проблем се може решити појачаним хигијенским мерама и препаратима од лековитог биља

Прочитајте још: Овом вежбом за трбушњаке добићете жељене резултате за кратко време (ВИДЕО)

Појачан вагинални секрет понекад се јавља и услед механичке иритације, ношења уских панталона или синтетичког доњег веша или због лоше циркулације. Уколико лабораторијске анализе не укажу на присуство патогених бактерија у исцетку, проблем се може решити појачаним хигијенским мерама и препаратима од лековитог биља.

Прочитајте још: ОПРЕЗ! Ово су ЗНАЦИ да сте одабрали погрешну дијету

Проблем зараза или напада гљивица може се лечити чајем од листа бршљана и храстове коре. Чај се припрема тако да по три кашике бршљановог листа и храстове коре, те по једну кашику преслице и листа брезе, заједно са две кашике камилице кувамо пет минута у једној литру воде. Чај се пије два пута на дан по једну мању шољу, а истим чајем је потребно испирати подручје инфекције. 

Прочитајте још: Како да се једноставним вежбама РЕШИТЕ ПОДБРАДКА ( ВИДЕО)

За решење овог проблема можете помешати две кашике ситно исецкане жалфије, кашику цвета белог слеза, кашику листа коприве, по кашику листа купине, цвета зове, листа и цвета хајдучке траве, листа и цвета кантариона, камилице и врбове коре. Све се прелије са литар ипо кључале воде и остави око сат времена да одстоји. Процеди се и пије по шоља три пута дневно пре јела. 

Прочитајте још: НАУЧНИЦИ ТВРДЕ: Формула за рачунање идеалне СТАРОСНЕ РАЗЛИКЕ између партенера постоји

Ако сте сигурни да су гљивице узрочници, онда вам може помоћи и купка од невена. Купка се припрема тако што се у 5 литара хладне воде убаци 100 грама невена. Ову мешавину је потом потребно оставити да одстоји бар 12 сати. Купање мора трајати бар 20 минута. Купке помоћу невена употрбљавајуте најмање 3 пута недељно, све док исцедак из вагине не нестане потпуно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.