Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ПРИРОДНЕ замене за фармацеутске лекове за ЖЕНСКЕ ПРОБЛЕМЕ: Медвеђе грожђе и брусница уместо АНТИБИОТИКА

Фармацеутска индустрија усмерила је пажњу на женског здравље следећи податке о значајно већем проценту жена међу корисницима лекова

1660759287_female-g5763ced36_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Чести проблеми са којима се жене сусрећу су упала мокраћних канала и упала бешике. За ове здравствене тегобе лекари преписују антибиотике који директно утичу на природну црвену флору, уништавајући истовремено и добре и лоше бактерије и тиме угрожавају имунитет целог организма. Медвеђе грожђе или у народну чувен увин чај је биљка која вековима уназад лечи упале мокраћних путева и органа и код уринарних инфекција. Од давнина се употребљава као природни лек у северној Европи, док се у Русији користи и за штављење коже.

Прочитајте још: МОЋАН САВЕТ ОЦА ТАДЕЈА: Када ПОСТИМО, сваки дан треба обратити пажњу на веома БИТНУ СТВАР

Изузетно је добар природни лек код упале мокраћних канала, а веома је делотворно и код тегоба са бубрезима, бешиком, па и код циститиса. Поред тога што је медвеђе грожђе делотворно за тегобе уринарног тракта, помаже и код дијареје, а његово конзумирање се препоручује и дијабетичарима. Чај од медвеђег грожђа се користи код песка и камена и бубрегу.

Након антибиотске терапије често долази до враћања инфекције јер бактерије остају везане за зидове мокраћних канала...

О томе колико је овај чај лековит, сведочи и то што га препоручују и лекари, а не само травари и присталице народне медицине. Код неких бактеријских инфекција, као што је на пример ешерихија коли, дешава се да дуготрајно лечење антибиотицима не даје резултате, па тада чај од медвеђег грожђа може знатно да помогне код елиминисања ове бактерије јер има јако антибактеријско дејство.

Прочитајте још: Претворите ДОСАДНУ хаљину на везивање у СЕКСИ одевни комад који ћете обожавати (ВИДЕО)

Брусница садржи Ц витамин, дијетална влакна, минерале и разне важне микронутријенте. Извор су антиоксиданса полифенола, фитохемикалије која има могуће предности за кардиоваскуларни и имунолошки систем. Ова биљка је добар уроантисептик због присутних проантоцијанита који спречавају пријањање бактерија за зидове мокраћних канала. Након антибиотске терапије често долази до враћања инфекције јер бактерије остају везане за зидове мокраћних канала. Показује дејство против Ешерихије Коли, најчешћег и најупорнијег изазивача  инфекција мокраћних канала. На сличан начин спречава пријањање бактерија на слузокожу усне дупље и желуца. Зато и спречава настанак зубног плака и против Хеликобактерије.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas