Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прича која се крије иза песме "Ко на грани јабука": Познати дует Цеце и Жељка Шашића има потресно тумачење

Ова песма носи са собом највећу трагедију која човека може да задеси

1655204042_ceca_graficar_19032015_021.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

На први погелд ова песма говори о двоје љубавника који су се растали и тешко им је откад нису заједно. За њих је живот свет без љубави. 

Прочитајте још: Никола Којо се присетио колика је ЉУДСКА ВЕЛИЧИНА био Гидра: Овај детаљ из живота два глумца нисте знали (ФОТО)

Међутим, према једном тумачењу, песма заправо говори о смрти детета које је умрло док је још увек било у мајчином стомаку. Отац се након тога пропио што можемо видети по првим стиховима песме, а мајка неутешно тугује. У рефрену се дете пореди са јабуком која стари и сазрева, али оно никада неће добити прилику да види светлост дана и заувек ће остати живо само у срцима родитеља који нису добили прилику да му пруже своју љубав. 

Текст: 

Да сам пио, пио сам
све сам реке попио
пресло ми у навику
одкад сам те ја изгубио
одкад сам те ја изгубио

Да сам крала, крала сам
све сам звезде покрала
пресло ми у навику
одкад сам без тебе остала
одкад сам без тебе остала

Ко на грани јабука
у мом телу зри
један зивот једна младост
цвет без љубави

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas