· · Коментари: 0

Ако вас неко замоли да стиснете песницу, како ћете то урадити? АНАЛИЗИРАЈТЕ своју ЛИЧНОСТ

Постоји још један начин помоћу којег можемо проанализирати личност – како ми стискамо руку у песницу. Начин, на који то радите – откриће неке аспекте ваше личности.

1632130227_pesnica.JPG

Предлажемо да прођете кроз овај једноставан, али веома истинит тест у којем ће бити потребно да само стиснете руку у песницу, и одаберете одговарајућу варијанту одговора.

Ако вас неко замоли да стиснете песницу, како ћете то урадити?

А сада погледајте одговоре:

1. Имате тенденцију да помажете људима чак и онда, кад вам то доноси неке неугодности. Стално сте у потрази за новим знањима, искуствима, изузетно енергични и помало нестрпљиви. Такве као ви, називају авантуристима и неустрашивима, али у исто време, многима од вас неће пасти на памет колико је често и вама потребна заштита и помоћ.

Вама је од животне важности признање и прихватање, јер се често суочавате са људима које користе вашу доброту. Али, јака унутрашња срж, ипак вам не дозвољава да ризикујете и одустанете од људи. Ви и даље настављате чувати и штитити оне који користе вашу племенитост, једино што постајете мало опрезнији.

2. Комуникативни сте, привлачите различите људе. Пријатељи воле вашу искреност и духовитост. Сигурни сте у себе, имате јако развијен осећај самопоштовања. Одличан сте вођа међу пријатељима, и добар лидер у послу. Међутим, у доношењу смелих одлука спречава вас страх од неуспеха, јер неуспех може повредити ваше самољубље.

Често имате потребу за охрабрењем и похвалама. Па шта, није то тако лоше. Важно је да не престанете веровати у себе, чак и ако вам не говоре колико сте добри. Сасвим је могуће да се, једноставно, налазите између људ који су љубоморни на ваш успех.

3. Оштроумни сте и лепоречиви, али помало стидљиви, што вам онемогућава да у пуној мери испољите те особине. Зато вас многи сматрају ћутљивом и некомуникативном особом. Прецизни сте и педантни, и понекад захтевате од себе превише, што доводи до непотребног неспокојства. Проницљиви сте, покушавате да не нарушавате своју унутрашњу хармонију. Људима поред вас је веома комфорно.

Понекад постаје неподношљиво тужно од мисли да не можете тек тако градити односе, са лакоћом се адаптирати у нове колективе и бити душа компаније.

Не узимајте то к срцу, јер је довољно да постанете мало флексибилнији и дружељубивији, и људи, који су се плашили да вам приђу, одмах ће променити своје мишљење о вама.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.