Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Да ли сте некада били у "Пенисграду" или "Плавом тестису"? Ови градови имају најнесрећнија имена (ВИДЕО)

У енглеском језику постоји много речи које овај језик чине интересантним, али и погодним за двосмислене реченице, као и називе градова.

1619537977_penisi.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /БуззФеедВидео
Oglas

Тако да вам се може десети да вам неко саопшти како живи у Пенисграду или чак у граду који се зове "Три пениса".

Прочитајте још: Инфлуенсерка са НАСЛИКАНОМ МАСКОМ шетала по маркету, а онда јој је ОДУЗЕТ ПАСОШ (ВИДЕО)

Наиме, у жаргонском изражавању Американци често користе речи "дицк" и "цоцк" за пенис, док се реч "баллс" користи за тестисе, а све те речи у слободном говору свакодневно се користе у смислу "петла", или "лопте". Управо ова појава довела је до тога да се многа места у Сједињеним Америчким Државама зову на пример Пенисград, или "Неw Ерецтион" односно "Нова Ерекција"...

У Џорџији постоји место које се зове "Каминг", у слободном преводу "Ејакулација", затим "Блуе Балл" односно "Плави тестис". Не само места, већ и реке и потоци имају имена која у себи садрже пенис или тестисе, па се тако можете прошетати крај "Потока крвавог пениса".

Ипак, нису само Американци помало морбидни када је давање назива у питању, па и Енглези имају "Пенис дрво", у Бугарској постоји "Семен", у западној Индији "Село малог пениса", али је свакако најинтересантније место које се зове "Три пениса".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas