Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Да ли знате шта је АКВАСКЕЈПИНГ и због чега постаје све ПОПУЛАРНИЈИ?

Акваскејпинг постаје све популарнији хоби широм света, а убрзо ћете схватити и зашто.

1603808608_Depositphotos_65131277_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Акваристика нам објашњава како да поставите свој акваријум као почетник и о чему све морате да водите рачуна ако желите да имате леп и привлачан акваријум. Али шта је акваскејпинг?

Уско је повезан са акваристиком, а акваскејпинг укратко представља уређење изгледа акваријума. Слободно можемо рећи да су људи који се баве акваскејпингом ентеријеристи акваријума и да крериају привлачне и занимљиве ентеријере користећи различите ствари.

Прочитајте још: ПАС је бесно НАПАО ДЕТЕ, сви су мислили да је КРАЈ, а онда је ДОТРЧАЛА МАЧКА и спасила живот дечаку (ВИДЕО)

Циљ акваскејпинга је да креирате што бољи и привлачнији амбијент и да рибицама омогућите да имају део природне оазе у вашем дому. Велики број људи који има акваријуме у њих стави мало шљунка неколико камења и по неку биљку. Такви акваријуми делују празно и доста непривлаћно, али акваскејпинг вам помаже да акваријум улепшате и да истакнете лепоту рибица.

Фото: Депозит

Овај хоби постао је толико популаран да неки људи само раде акваскејпинг и уопште немају рибице, јер како кажу, воле да имају природне амбијенте у дому које су они сами створили.

Прочитајте још: ПРОФЕСОР СА КЕМБРИЏА открио шта мушкарци више воле код жена: ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ или ВЕЛИКЕ ГРУДИ

У видео клипу испод можете видети један пример акваскејпинга и како се он ради, а ако вам се ово свиди, онда се упутите у најближу акваристичку радњу и почните да прикупшљате материјале за ваш први акваскејп акваријум.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas