Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Девојке, опрез! Због врућих панталона умало добила сепсу (ВИДЕО)

Девојка умало остала без једног дела гузе

1633446299_devojka.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација
Oglas

Вруће панталоне многи сматрају секси, али ипак једна девојка направила је себи озбиљан здравствени проблем, носећи их осам сати у току дана.

Прочитајте још: Шумадинац који је оженио Албанку открива како се бира МЛАДА: "Оде се узме се, није да се изабере, већ..."

Наиме, девојка по имену Сем, поделила је видео у коме је поделила своју причу. Она је поделила инцидент који јој се догодио пре три године.

Одстранили јој инфицирани део задњице

Због ношења врућих панталона током читавог дана, добила је целулити, односно инфекцију коже и сепсу која је могла бити фатална.

 

@имтооолдтобеонтхис

#греенсцреен морал оф тхе сторy: тигхт схортс аре ОУТ! #ЦурамеЦхорео #фyпシ #сторyтиме #СхоwYоурГлоw #фyп #ПепсиАпплеПиеЦхалленге

♬ оригинал соунд - Сарах Цотхран

- Отишла сам на на састанак с дечком с којим сам се тек почела да се виђам и схватила сам да носим неудобну одећу. Одлучила сам то да игноришем и само да уживам. Сутрадан сам осетила јак бол и постајало је све горе. Те вечери приметила сам велику квргу тамо где су ми се шортс урезао. Како је време пролазило, тако је постајала све болнија. Бол је била најизраженија у једном делу и била је пулсирајућа и пробадајућа - испричала је Сем и додала да је већ следећег дана отишла у Хитну помоћ заједно са мајком:

Прочитајте још: Ко пева за време јела, венчаће се за ЛУДОГ човека или жену: 13 НАРОДНИХ ВЕРОВАЊА која се и данас поштују!

- Тресла сам се, нисам могла да дишем и ходам, цело тело ме је болело. Била сам на Интензивној нези скоро четири дана. Лекари су се расправљали о томе да ми одстране дио стражњице који је био инфициран", открила је ђевојка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas