Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Devojke, oprez! Zbog vrućih pantalona umalo dobila sepsu (VIDEO)

Devojka umalo ostala bez jednog dela guze

1633446299_devojka.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija
Oglas

Vruće pantalone mnogi smatraju seksi, ali ipak jedna devojka napravila je sebi ozbiljan zdravstveni problem, noseći ih osam sati u toku dana.

Pročitajte još: Šumadinac koji je oženio Albanku otkriva kako se bira MLADA: "Ode se uzme se, nije da se izabere, već..."

Naime, devojka po imenu Sem, podelila je video u kome je podelila svoju priču. Ona je podelila incident koji joj se dogodio pre tri godine.

Odstranili joj inficirani deo zadnjice

Zbog nošenja vrućih pantalona tokom čitavog dana, dobila je celuliti, odnosno infekciju kože i sepsu koja je mogla biti fatalna.

 

@imtoooldtobeonthis

#greenscreen moral of the story: tight shorts are OUT! #CurameChoreo #fypシ #storytime #ShowYourGlow #fyp #PepsiApplePieChallenge

♬ original sound - Sarah Cothran

- Otišla sam na na sastanak s dečkom s kojim sam se tek počela da se viđam i shvatila sam da nosim neudobnu odeću. Odlučila sam to da ignorišem i samo da uživam. Sutradan sam osetila jak bol i postajalo je sve gore. Te večeri primetila sam veliku kvrgu tamo gde su mi se šorts urezao. Kako je vreme prolazilo, tako je postajala sve bolnija. Bol je bila najizraženija u jednom delu i bila je pulsirajuća i probadajuća - ispričala je Sem i dodala da je već sledećeg dana otišla u Hitnu pomoć zajedno sa majkom:

Pročitajte još: Ko peva za vreme jela, venčaće se za LUDOG čoveka ili ženu: 13 NARODNIH VEROVANJA koja se i danas poštuju!

- Tresla sam se, nisam mogla da dišem i hodam, celo telo me je bolelo. Bila sam na Intenzivnoj nezi skoro četiri dana. Lekari su se raspravljali o tome da mi odstrane dio stražnjice koji je bio inficiran", otkrila je djevojka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas