· · Коментари: 0
ШОК

Исповест која је шокирала Тик-Ток: Девојка открила да јој је старија сестра заправо мајка (ВИДЕО)

Девојка испричала невероватну животну причу

1614271519_devojka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Мини Ентертаинмент

Карол Лу, девојка која је одлучила да у Тик-Ток изазову исприча поједине лажи из свог живота, шокирала се сазнањем да јој је старија сестра, заправо мајка.

Прочитајте још: Да ли и ви цео живот ПОГРЕШНО наносите маскару?! Погледајте један ПОТЕЗ који ће вам олакшати живот (ВИДЕО)

Наиме, њена породица живела је у 90-их година у Пољској, која је важила за екстремно конзервативну земљу, па су Каролини бака и дека, трудноћу своје ћерке морали да скривају од јавности.

Снимак који је за веома кратко време, прегледан скоро четири милиона пута, направио је праву пометњу, када је Лу испричала, како су њени наводни родитељи често били одсутни због посла, док је она била мала, па су је углавном чували брат и најстарија сестра, која је од ње била старија пуних 16 година.

- Никада нисмо били баш богати. Када сам са 13 година рекла да желим професионалну камеру, родитељи су ми одговорили да ћу морати сама да зарадим за њу. Сестра је питала свога тадашњег дечка да ли може да ми нађе неки посао на својој фарми.

- Неко време сам тамо радила, а онда ме једне ноћи назвао њен, тада већ бивши дечко и рекао да ће ми открити тајну која ће мој живот окренути за 180 степени. Чак и пре него што је то  рекао, ја сам имала предосећај неки да ће то изговорити – моја старија сестра заправо је моја мајка - рекла је Лу.

- Једном смо у школи имали лекарски преглед, а водила ме права мама, тада још увек за мене старија сестра. На мојим документима писало је моје име и презиме, а под именом родитеља стајало је њено. Када сам је питала зашто је то тако, рекла ми је да је вероватно дошло до неке погрешке - присетила се Лу и каже да јој је већ тада постало сумњиво.

Прочитајте још: Сви смо чули за сок од ЦЕЛЕРА, а да ли знате које су његове здравствене користи?

Карол је планирала да сакрије од поодице да зна истину јер је хтела да види, до када ће је лагати, али након само неколико недеља признала је сестри, односно мајци, да све зна, иако је и даље осетљива тема, али су одлучили да крену даље и не допусте да то утиече на њихов однос.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.