Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Једноставан начин да сазнате шта се крије иза вешег потписа!

Потпишите се на лист папира и посматрајте мало свој потпис, а затим прочитајте шта се скрива у вашем потпису

1635322117_potpis.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Начин на који се потписујемо је јединствен, а неки потези које полачите док исписујете своје име и презуме, могу открити и неке тајне о вашем карактеру и судбини. Потпишите се на лист папира и посматрајте мало свој потпис, а затим прочитајте шта се скрива у вашем потпису!

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно "ПРЕКЈУЧЕ" или "ПРЕКЉУЧЕ"?

1. Правац вашег потписа

Ако је потпис усмерен на горе, онда сте највероватније ведра и оптимистична особа, пуна енергије и скоро увек остварујете своје циљеве. Више волите да делујете него да чекате своје време. Имате креативну енергију која вам помаже да сагледате проблеме из другачијег угла од других људи. Ако је „потпис“ у равни, то значи да сте прилично уравнотежена особа, имате и оптимизам и песимизам. Подносите све животне невоље, увек одмеравате и процењујете своје могућности и околности, а онда поступате јасно по плану. Такви људи су прилично затворени, али знају шта желе од живота.

Ако се ваш потпис спушта на доле, такви људи су често узнемирени због ситница, воле да копају по себи, умеју да буду претерано самокритични, сумњичави, имају проблем са самопоуздањем, у свакој ситуацији теже самоодбрани. У тешким ситуацијама дуго размишљају и консултују се са другима, а делују само када су 100% сигурни у успех.

2. Ако су сва слова у потпису написана заједно, без празнина и размака

Таква особа је веома доследна, хармонична, коректна, логична и тачно зна шта жели од живота. Ако је потпис дисконтинуиран, особа може неколико пута променити своје одлуке, мишљења и уверења, тешко је назвати такве људе поузданим. Могу бити прилично импулсивни и тешко контролисати емоције… И што је више празнина, то је већи степен ових особина у карактеру.
 

3. Потпис само са иницијалима

Нумеролози истичу да иницијали осваке особе имају одређено значење, али шта значи када се неко потписује само са иницијалима? То сугерише да је особа спремна да преузме одговорност за себе, за своја дела и поступке, прилично амбициозна и потпуно свесна свог „ја“.

4. Када је име приказано иницијалом, а презуиме написано у целости

Ово је знак односа према својој породициу, жеља да припадате ту где јесте. Важно вам је да сте део њих и да су они део вас. Угланвом се овако потписују породичне особе, превише емотивне и емпатичне.

5. Дужина потписа

Дугачак потпис указује на то да је у особи све монотоно и нерешено – такви људи су темељни, али често неодлучни и несигурни у себе. Кратак потпис указује на скромност и нестрпљење. Ово су људи који не воле да одлажу ствари за последњи тренутак, све хватају у ходу, моментално.

6. Заобљена слова

Свако слово поседује одређену симболику као и број. Због тога нумеролози често праве прогнозе према имену особе. Заобљена слова у потпису показују мекоћу, поводљивост, способност компромиса, уравнотеженост карактера особе која се потписује; угласта, оштра слова указују на грубост и непопустљивост, асертивност, самовољу.

7. Све врсте украса потписа

Углавном ове детаље у потпису стављају особе које воле да су у центреу пажње. Што је детаља више, то је ова особина израженија. Ови људи су велики сањари који лебде у облацима, али знају како да се заузму за себе и ситуацију преокрену у своју корист.

Ако потпис садржи: круг (заокружен потпис) – ова особа је увек несигурна у својим циљевима или плановима; ако има много линија – прилично опрезна особа, својеглава и понекад чак тврдоглава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas