Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кад амбалажа надмаши сва ваша очекивања

Данашње потрошачко друштво заснива се на брзом протоку робе и информација. Све популарније постаје куповина преко интернета, када осим брзине услуга, већина особа обраћа пажњу и на квалитет купљених производа

1648460512_gift-g6f57ec65d_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Како робно – новчана размена напредује и усавршава се, тако и естетика самог производа, али и његове амбалаже постаје приоритет. Лепо упакован производ доприноси бољој сигурности и продаји, али и све већем броју задовољних корисника, који обављају куповину из различитих разлога. За амбалажу најчешће се користи картон, од којег се праве кутије различитих димензија и за различите намене.

Картонске кутије – практичне, неопходне и финансијски најприступачније за свакодневни живот и у различитим ситуацијама

Картонске кутије представљају амбалажни производ који има заиста вишеструку примену. Користе се у различитим секторима привреде, од прехрамбене индустрије и паковања различитих врста намирница, угоститељства, хемикалија, козметике, преко различитих производа који настају приликом фабричке производње и при изласку из постројења пакују се у одређену амбалажу. Осим што се користе за паковање и транспорт робе, због њихове ниске цене израде, картонске кутије су идеалне и за кућну употребу, као и за паковање поклона. 

У овом случају, мисли се на кутије различитих димензија, лепих дезена и текстура, које можете направити и сами и на тај начин унети и дозу креативности у планирању изненађења за вама драгу особу. 

Многе манифактуре и породичне радионице, било да су у питању посластичарнице, пекаре, индустрија коже и производа од коже и многе друге, познате су, осим по својим производима и по амбалажи, која може бити специфичног облика и боје која ће лако „упадати у очи“ и по својственом логоу или ознаци, која ће постати заштитни знак одређеног производа. 

И заиста, данас је производња кутија усавршена до своје перфектности, да јасно показује вредност и квалитет производа у њој. Луксузне кутије са додатком платна или сатена производе се за поклоне, вина, чоколаду, накит и многе друге предмете, што утиче на лепоту и естетику самог поклона. Чак је и механизам затварања кутија усавршен, па су у употреби кутије са поклопцем, самосклопиве кутије различитих величина, пост кутије, кутије са прозором и без њега и многе друге. 

Научите да чувате своје омиљене производе као што су женске торбе, обућа и остале драгоцености од зуба времена

Свако од нас поседује један или више вредних комада обуће, одеће, накита или модних додатака, које настојимо да сачувамо од прашине и стајања. То се нарочито односи на женске торбе или омиљене ципеле, које би требало уредно одлагати у своје оригиналне кутије или набавити одговарајућу амбалажу за њих. 

Како постоје ципеле које носимо у одређеној сезони, тако постоје и женске торбе, које по својој боји и материјалу одговарају одређеном годишњем добу. За све наведене додатке, правилна нега је кључна у очувању својих драгоцености. Ципеле, као и торбе, редовно чистите влажном меком крпом, а затим и одговарајућом кремом. Кожне јакне, ципеле и торбе чистите одговарајућим кремама за негу коже, које се могу лако набавити. Затим, очишћени производ потом одложите у одговарајућу кутију, која ће их сачувати од инсеката, прашине, сунца и осталих спољних фактора. На тај начин уживаћете у својим стварима дуго времена и поносно их носити.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas