Oglas
· · Komentari: 0

Kad ambalaža nadmaši sva vaša očekivanja

Današnje potrošačko društvo zasniva se na brzom protoku robe i informacija. Sve popularnije postaje kupovina preko interneta, kada osim brzine usluga, većina osoba obraća pažnju i na kvalitet kupljenih proizvoda

1648460512_gift-g6f57ec65d_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Kako robno – novčana razmena napreduje i usavršava se, tako i estetika samog proizvoda, ali i njegove ambalaže postaje prioritet. Lepo upakovan proizvod doprinosi boljoj sigurnosti i prodaji, ali i sve većem broju zadovoljnih korisnika, koji obavljaju kupovinu iz različitih razloga. Za ambalažu najčešće se koristi karton, od kojeg se prave kutije različitih dimenzija i za različite namene.

Kartonske kutije – praktične, neophodne i finansijski najpristupačnije za svakodnevni život i u različitim situacijama

Kartonske kutije predstavljaju ambalažni proizvod koji ima zaista višestruku primenu. Koriste se u različitim sektorima privrede, od prehrambene industrije i pakovanja različitih vrsta namirnica, ugostiteljstva, hemikalija, kozmetike, preko različitih proizvoda koji nastaju prilikom fabričke proizvodnje i pri izlasku iz postrojenja pakuju se u određenu ambalažu. Osim što se koriste za pakovanje i transport robe, zbog njihove niske cene izrade, kartonske kutije su idealne i za kućnu upotrebu, kao i za pakovanje poklona. 

U ovom slučaju, misli se na kutije različitih dimenzija, lepih dezena i tekstura, koje možete napraviti i sami i na taj način uneti i dozu kreativnosti u planiranju iznenađenja za vama dragu osobu. 

Mnoge manifakture i porodične radionice, bilo da su u pitanju poslastičarnice, pekare, industrija kože i proizvoda od kože i mnoge druge, poznate su, osim po svojim proizvodima i po ambalaži, koja može biti specifičnog oblika i boje koja će lako „upadati u oči“ i po svojstvenom logou ili oznaci, koja će postati zaštitni znak određenog proizvoda. 

I zaista, danas je proizvodnja kutija usavršena do svoje perfektnosti, da jasno pokazuje vrednost i kvalitet proizvoda u njoj. Luksuzne kutije sa dodatkom platna ili satena proizvode se za poklone, vina, čokoladu, nakit i mnoge druge predmete, što utiče na lepotu i estetiku samog poklona. Čak je i mehanizam zatvaranja kutija usavršen, pa su u upotrebi kutije sa poklopcem, samosklopive kutije različitih veličina, post kutije, kutije sa prozorom i bez njega i mnoge druge. 

Naučite da čuvate svoje omiljene proizvode kao što su ženske torbe, obuća i ostale dragocenosti od zuba vremena

Svako od nas poseduje jedan ili više vrednih komada obuće, odeće, nakita ili modnih dodataka, koje nastojimo da sačuvamo od prašine i stajanja. To se naročito odnosi na ženske torbe ili omiljene cipele, koje bi trebalo uredno odlagati u svoje originalne kutije ili nabaviti odgovarajuću ambalažu za njih. 

Kako postoje cipele koje nosimo u određenoj sezoni, tako postoje i ženske torbe, koje po svojoj boji i materijalu odgovaraju određenom godišnjem dobu. Za sve navedene dodatke, pravilna nega je ključna u očuvanju svojih dragocenosti. Cipele, kao i torbe, redovno čistite vlažnom mekom krpom, a zatim i odgovarajućom kremom. Kožne jakne, cipele i torbe čistite odgovarajućim kremama za negu kože, koje se mogu lako nabaviti. Zatim, očišćeni proizvod potom odložite u odgovarajuću kutiju, koja će ih sačuvati od insekata, prašine, sunca i ostalih spoljnih faktora. Na taj način uživaćete u svojim stvarima dugo vremena i ponosno ih nositi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas