· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Ко је сада популаран? Учитељи открили како данас изгледају "ЕКИПИЦЕ" у школама

Свака школска генерација имала је "екипице". Неки су били "популарни", неки су сматрани "смотанима", а неки су били "штребери"...

1617786326_Depositphotos_79993902_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Међутим, сада је 2021. година и неке ствари су се промениле. Тако се бар чини по причама учитеља који су на Реддиту открили како данас изгледају "екипе" у школама у којима раде.

"Емо деца су још увек ту, али сада су врло политична. Били су ми напорни кад сам била тинејџерка и сви су још тад покушавали да буду што већи анархисти, али сада је као: 'Боби је такав позер. Он чак ни не чита теорију'..."

Прочитајте још: Пронађите начин да будете увек пуни енергије: 3 трика која ће вам помоћи да завршите све обавезе када немате мотивацију!

"Иако пуно класичних група још увек постоји у неком облику, најнеочекиванија група коју сам затекла ове године су средњошколци који разговарају о берзи теком одмора."

"Постоји група која жели да постану 'инфлуенсери'. Већ су врло активни на мрежама и опсесивно желе више прегледа, лајкова и пратилаца."

"Углавном су то фудбалери, гејмери..."

Прочитајте још: У Њујорку живи највећи број богатих људи, а ево који град носи титулу са најгушће насељеним милионерима и милијардерима

"Сад постоје групе које јако воле К-поп. То више нису аниме фанови, него фанови корејске музике."

"Углавном се дели на оне који пуше електричне цигарете и оне који не пуше електричне цигарете."

"Популарне девојке су сад ВСЦО девојке."

"Чуди ме да нико досад није споменуо вегане. Има их пуно."

Прочитајте још: Мушкарци опрез: Популарна јутјуберка има 20 хиљада пратилаца и бујно попрсје, а ево шта се крије иза свега (ФОТО/ВИДЕО)

"К-поп фанатици, гејмери, јутјубери и тиктокери."

"Искрено, мени се чини да нема више толико подела као што је било док сам ја ишао у школу. Тип који игра кошарку сад воли и аниме, емовац слуша хип-хоп, други клинци организирају протесте за друштвену правду... Баријере више не постоје."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.