Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН 2023. ГОДИНЕ: Бикове очекује буран, а Лавове узбудљив период с партнером

Сазнајте шта вас на љубавном плану очекује у једном од најлепших месеци

1685089657_Ljubavni-horoskop.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера прелази у знак Рака 31. маја. Овај транзит ц́е нас учинити пажљивијим и нежнијим према другима, а неки могу да постану претерано емотивни и осетљиви током овог транзита.  Треба бити опрезан са речима и гестовима на дан пуног Месеца 4. јуна и младог Месеца 18. јуна. У наставку сазнајте љубавни хороскоп за јун 2023, за сваки знак Зодијака!

ОВАН

Предвиђена вам је добра хармонија и повезаност са партнером. Проводите време заједно да бисте ојачали везу. У другој половини месеца, посао и неке друге обавезе могу да вас удаље и односи постану немирни. За оне који нису у вези, ово је добар месец - радите забавне ствари, излазите, али не журите да уђете у везу. 

БИК

Прва половина месеца можда нец́е бити емоционално задовољавајуц́а. Морате се потрудити да контролишете свој речник и темперамент. Не дозволите да ваш его поквари ствари између вас и вашег партнера. Они који су слободни би могли да упознају некога фантастичног, можда и партнера из снова. Будите своји, понашајте се у складу са својим карактером и инстинктом, и не облачите се, нити покушавајте да будете оно што нисте. Чини се да је друга половина месеца добро време за просидбу за све оне који желе да се венчају.

БЛИЗАНЦИ

У првој половини месеца недостајац́е хармонија и стрпљење. Комуникација је кључ, зато разговарајте са партнером искрено и отворено. Разумевање и поштовање жеља је кључ чврстог односа. Друга половина месеца ц́е вам донети задовољство и срец́у. С друге стране, они који су сами могли би да се осећају усамљено и разочарано у првој половини месеца. Звезде проричу добар и романтичан провод након тога. Искористите своје време за бригу о себи и негу.

РАК

Прва половина месеца биц́е усмерена на пријатељске односе. Можда нец́е бити баш узбудљива за парове, нарочито у другој половини када могу да се јаве неспоразуми и расправе. Ипак, немојте се удаљавати од партнера. Савет је да решавате проблеме, а не да их гурате под тепих. Биц́е вам потребно много труда да одржите мир и хармонију. Они који нису у вези могу бити претерано емотивни и посесивни. Ово није најбоље време да учвршћујете односе и заклињете се на љубав, сачекајте да прође неко време.

ЛАВ

Прва половина месеца биц́е узбудљива за парове - и у сексуалном, и у пријатељском смислу. Заједнички одмор биц́е добра идеја. Пред крај месеца биц́ете под притиском због свакодневних послова и обавеза. Саветује се да останете смирени и стрпљиви. За оне који су слободни, ово је добар тренутак за забаву, али не играјте се с ватром ако градите с неким однос, покажите своју лојалност. 

ДЕВИЦА

Девице треба да буду опрезне са својим односима у јуну 2023. Покушајте да се не мешате и саветујете партнера о свему. Лични простор је неопходан за хармонију, а ваша веза пролази кроз монотону вазу, и треба да смислите како ћете је зачинити. Покушајте да радите различите ствари заједно. Они који су сами, упознаваће неке занимљиве људе и уживати у међусобном друштву. Немојте журити са везивањем, искористите време да видите куда све то води. 

ВАГА

Почетак месеца биће добар за парове, посебно ако планирате породицу. Поштујте међусобне жеље, будите љубазни и брижни, и пазите на свој темперамент и речник. Самци ц́е се добро забавити са својим симпатијама. Добар је тренутак да предложите нешто озбиљније, али само ако сте спремни да се вежете.

ШКОРПИЈА

Овај месец ц́е бити просечан за Шкорпије. Не заборављајте да додате зачине и узбуђење вашој вези, а ако сте сами, дотерајте се и изађите у град. Можда почнете да се виђате с неким ко вам се дуго допадао, али се ништа није дешавало. Идите полако јер јун није време за грађење нових дубоких веза.

СТРЕЛАЦ

У јуну ћете имати стабилан однос с партнером. Морац́ете да посветите више пажње и разумевања јер вас крајем месеца очекују различити изазови. Они који су слободни, пожелеће да граде чвршће односе с неким кога симпатишу, па можда чак и да га представе пријатељима и породици. Не журите, већ уживајте у животу. 

ЈАРАЦ

Месец јун ц́е бити емоционално задовољавајуц́и за вас под условом да свој посао и притисак не носите куц́и. Нерешена правна питања, ако их има у вези са брачним питањима, биц́е у вашу корист. Самци ц́е вероватно срести некога из своје прошлости и оживети стара осећања. Покушајте да учите из прошлих грешака и овог пута будите отворенији и позитивнији ако желите да кренете испочетка.

ВОДОЛИЈА

За Водолије, јун ц́е почети нескладом међу партнерима. Поштујте свог партнера, будите пажљиви и пуни љубави, и ствари ц́е се побољшати како месец буде одмицао. Самци треба да се фокусирају на грађење најбоље верзије себе, али не и флертовање. Посветите се тренингу и забави, и не доносите нагле одлуке због којих бисте могли да зажалите. 

РИБЕ

Морате да негујете односе квалитетно проведеним временом. Друга половина месеца биц́е боља у љубавном и романтичном смислу. Его се мора одбацити и настојати да се створи пријатна атмосфера код куц́е. Самци треба да се забављају са пријатељима, а ако имате неког посебног, будите љубазни и пружајте разумевање. Није време да се некоме озбиљно посветите.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas