Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавница краља Чарлса на коју су сви заборавили: Била је Дајанина пријатељица, а преминула је убрзо након ње

Жена на коју су многи заборавили

1684572804_profimedia-0777621467.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Светској јавности добро је познато да је новокрунисани краљ Чарлс још био у браку кад је започео аферу с Камилом Паркер Боулс, која је крунисана с њим.

Њихова љубавна прича је почела пре више од 50 година, још док су били врло млади, а седамдесетих су започели везу која је трајала годину дана. Раскинули су кад се Чарлс придружио Краљевској морнарици. Камила се удала за другог, а Чарлс је осамдесетих започео везу с Дајаном.

Она је била и на његовом венчању с Дајаном, иако се покојна принцеза томе противила, а врло брзо су наставили своју везу која је ускоро постала јавна тајна.

Међутим, Камила није била једина Чарлсова љубавница. Мање је позната његова веза с Дејл Трајон, познату и под надимком Канга. Како је ова жена преминула само три месеца након смрти принцезе Дајане, у августу 1997, свет је на њу заборавио.

Наводно је Дејл Чарлсу била једнако битна као и Камила, а краљевска породица ју је једноставно обожавала. Занимљиво је да је била чак и Дајанина пријатељица, а њена романса с Чарлсом трајала је 1970-их.

У документарцу који је објављен 2008. године, а који се бави односима Чарлса и Дајане, наводно је принц 1970-их, непосредно пре женидбе с млађаном Дајаном, стално био на сто мука у чијем ће кревету те ноћи спавати – Камилином или леди Трајон. Обе жене су биле Чарлсове љубавнице, те су обе родиле синове другим мушкарцима – а којима је Чарлс постао крштени кум.

Дејл, коју су неки описивали као "једину жену која је икад разумела Чарлса", Аустралијанка је која се средином својих 20-их година преселила у Лондон. У круг пријатеља принца Чарлса ушла је тако што се удала за једног од његових најближих пријатеља, Ентонија Трајона. Тако је Дејл упознала принца на породичним дружењима, али њихов безазлени флерт убрзо је постао много више од тога.

Њихова романса се захуктала, а он је чак с њом одлазио и у њену родну кућу у Мелбурну. Иако је и она била Чарлсова љубавница и пријатељица након што се оженио Дајаном, Канга је принцези била много дража од Камиле.

Чарлс је ипак цео живот био заљубљен у Камилу и његов однос с Кангом с временом се разводнио и они су се удаљили. Она наводно Чарлса никад није престала да воли, а живот је завршила сама и заборављена.

Већ као девојчица је била болесна, а касније јој је дијагностикован и рак материце, након чега је постала зависна од таблета против болова, те је завршила на одвикавању.

Док је боравила у установи пала је кроз прозор с висине од готово осам метара и приликом пада повредила кичму, након чега је остала парализована од струка наниже.

Дејл је касније тврдила да је била гурнута, али те тврдње никад нису доказане. Неки су тврдили да је Дејл сама скочила. Недуго затим супруг се развео од ње.

У новембру 1997, само три месеца након смрти принцезе Дајане, Дејл је добила сепсу и преминула недуго пре свог 50. рођендана. Иако је некад била саставни део високог друштва, у тренутку њене смрти већ су сви заборавили на њу.

Чарлс никада није коментирао њену смрт ни њихов однос, а тек је једном, пред крај њеног живота, рекао како је види тек једном годишње, те да су дани њиховог пријатељства закопани давно у прошлости.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas