Oglas
· · Komentari: 0

LJubavnica kralja Čarlsa na koju su svi zaboravili: Bila je Dajanina prijateljica, a preminula je ubrzo nakon nje

Žena na koju su mnogi zaboravili

1684572804_profimedia-0777621467.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Svetskoj javnosti dobro je poznato da je novokrunisani kralj Čarls još bio u braku kad je započeo aferu s Kamilom Parker Bouls, koja je krunisana s njim.

NJihova ljubavna priča je počela pre više od 50 godina, još dok su bili vrlo mladi, a sedamdesetih su započeli vezu koja je trajala godinu dana. Raskinuli su kad se Čarls pridružio Kraljevskoj mornarici. Kamila se udala za drugog, a Čarls je osamdesetih započeo vezu s Dajanom.

Ona je bila i na njegovom venčanju s Dajanom, iako se pokojna princeza tome protivila, a vrlo brzo su nastavili svoju vezu koja je uskoro postala javna tajna.

Međutim, Kamila nije bila jedina Čarlsova ljubavnica. Manje je poznata njegova veza s Dejl Trajon, poznatu i pod nadimkom Kanga. Kako je ova žena preminula samo tri meseca nakon smrti princeze Dajane, u avgustu 1997, svet je na nju zaboravio.

Navodno je Dejl Čarlsu bila jednako bitna kao i Kamila, a kraljevska porodica ju je jednostavno obožavala. Zanimljivo je da je bila čak i Dajanina prijateljica, a njena romansa s Čarlsom trajala je 1970-ih.

U dokumentarcu koji je objavljen 2008. godine, a koji se bavi odnosima Čarlsa i Dajane, navodno je princ 1970-ih, neposredno pre ženidbe s mlađanom Dajanom, stalno bio na sto muka u čijem će krevetu te noći spavati – Kamilinom ili ledi Trajon. Obe žene su bile Čarlsove ljubavnice, te su obe rodile sinove drugim muškarcima – a kojima je Čarls postao kršteni kum.

Dejl, koju su neki opisivali kao "jedinu ženu koja je ikad razumela Čarlsa", Australijanka je koja se sredinom svojih 20-ih godina preselila u London. U krug prijatelja princa Čarlsa ušla je tako što se udala za jednog od njegovih najbližih prijatelja, Entonija Trajona. Tako je Dejl upoznala princa na porodičnim druženjima, ali njihov bezazleni flert ubrzo je postao mnogo više od toga.

NJihova romansa se zahuktala, a on je čak s njom odlazio i u njenu rodnu kuću u Melburnu. Iako je i ona bila Čarlsova ljubavnica i prijateljica nakon što se oženio Dajanom, Kanga je princezi bila mnogo draža od Kamile.

Čarls je ipak ceo život bio zaljubljen u Kamilu i njegov odnos s Kangom s vremenom se razvodnio i oni su se udaljili. Ona navodno Čarlsa nikad nije prestala da voli, a život je završila sama i zaboravljena.

Već kao devojčica je bila bolesna, a kasnije joj je dijagnostikovan i rak materice, nakon čega je postala zavisna od tableta protiv bolova, te je završila na odvikavanju.

Dok je boravila u ustanovi pala je kroz prozor s visine od gotovo osam metara i prilikom pada povredila kičmu, nakon čega je ostala paralizovana od struka naniže.

Dejl je kasnije tvrdila da je bila gurnuta, ali te tvrdnje nikad nisu dokazane. Neki su tvrdili da je Dejl sama skočila. Nedugo zatim suprug se razveo od nje.

U novembru 1997, samo tri meseca nakon smrti princeze Dajane, Dejl je dobila sepsu i preminula nedugo pre svog 50. rođendana. Iako je nekad bila sastavni deo visokog društva, u trenutku njene smrti već su svi zaboravili na nju.

Čarls nikada nije komentirao njenu smrt ni njihov odnos, a tek je jednom, pred kraj njenog života, rekao kako je vidi tek jednom godišnje, te da su dani njihovog prijateljstva zakopani davno u prošlosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas