Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мислио сам да ће пропасти": Одлучио да сам направи базен и то од материјала који већина људи има у баштама (ВИДЕО)

Да креативност нема граница показује један "уради сам" пројекат који је подразумевао самосталну изградњу базена уз помоћ несвакидашњих материјала за базен

1658218753_Collage-Maker-19-Jul-2022-10.14-AM.jpg
Фото: Тик Ток /принтскрин/ организедхоме
Oglas

Каила Харисон је испричала на Тик Току како је њен муж трансформисао њихову башту када је одлучио да изгради базен користећи старе, неискоришћене палете. Прича како је било много сумњичавих реченица и подсмеха, али да су ипак доказали да је овакав пројекат могућ.

Снимак показује како базен праве од палета које причвршћују, а онда додаје водоотпорни материјал преко.

Прочитајте још: Како бисте реаговали? Мислила је да је пронашла савршен дом, а онда се десила појава која ју је уплашила и отерала одатле (ВИДЕО)

Каила је питала својих преко 5 милиона ТикТок пратилаца да ли мисле да ц́е пројекат палете функционисати, а одговори су били поприлично негативни.

Међутим, Кајла и њен муж ипак су пратили своју идеју, а на крају показали резултате пројекта изградње базена.

- Ево како је испало! Да ли је то оно што сте очекивали? Ово је тренутак који сте сви чекали - написала је Кајла. 

@организедхомеандлифе #ансwер то @спидермарк790 68 миллион виеwс латер. #диyпројецт #паллетпоол ♬ оригинал соунд - Каyла Харрисон

Затим је показала велики базен, заједно са стилизованим сивим палетама, а има чак и мале степенице за улазак.

Овог пута коментари су били далеко бољи, па је један гласио:

- Искрено могу рећи да сам мислио да ће пропасти. Признајем да сам погрешио. Изгледа сјајно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas