Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најважније особине правих пријатеља: Њих никада не треба да изгубимо

Које су то особине особе коју називамо правим пријатељем

1689332848_shutterstock_2112481295.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кад смо млађи, лакше је одржавати пријатељства. Чак мислимо да је боље имати што више уместо мање правих. Али што смо старији, све више схватамо да је боље да се фокусирамо на само неколико пријатеља, посебно на оне који доносе срећу и смисао у наше животе.

Ево свега што треба да знате о томе какав је прави пријатељ.

1. Он вас безусловно подржава

Прави пријатељ нас подржава без обзира шта радимо, бирамо, осећамо или мислимо. Он нас не осуђује и поштује наше одлуке. Поред тога, он је увек уз нас, без обзира шта се дешава у нашим животима - чак и када доживимо неуспех или смо у животној кризи.

2. Остаје у контакту са вама

Баш као што је романтичним везама потребна доследност да би напредовале, тако је и са пријатељствима. Можда се не чујете са пријатељима сваки дан или чак недељу дана, али остајете у контакту. Чак и ако вас живот одведе у различитим правцима, наћи ћете начин да останете повезани.

3. Он је добар слушалац

Правог пријатеља занима шта имате да кажете, чак и ако то нема највише смисла. Он жели да се осећате саслушано и може вам чак помоћи да видите проблеме у новом светлу.

4. Он је одан вама, вашим тајнама, вашим одлукама и вашим причама

Он стоји уз вас када пролазите кроз тежак период и неће вас оставити ни када вам је најгоре.

5. Између вас нема љубоморе

Без обзира колико сте успешни, срећни или испуњени, одани пријатељ никада неће бити љубоморан на ваш успех или достигнућа. У ствари, он верује у ваш потенцијал и може вам чак помоћи да постигнете своје најважније циљеве.

6. Верујете му

Током година, испоставило се да је прави пријатељ заиста вредан поверења. Само то осетиш и знаш да је истина. Колико правих пријатеља имаш? Дајте све од себе да останете у контакту са њима. Цените их и никада их не узимајте здраво за готово.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas