· · Komentari: 0
NAJVEĆE NA SVETU

"NE VERUJEM DA ĆE PUĆI": Devojka 26 puta ubrizgala filere jer želi da izgleda KAO LUTKA (FOTO)

Žena čiji je san da izgleda kao Brac lutka sprema se za svoju 27. injekciju usana u nadi da će njeni snovi postati stvarnost.

1638542775_17.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/andrea88476

Andrea Ivanova, 24, iz Sofije, u Bugarskoj, već tvrdi da ima „najveće usne na svetu“, ali želi da ih dodatno poveća ovog Božića.

Već potrošila skoro 700.000 dinara na operacije

Kao najveći fan popularne plastične lutke, već je potrošila više od 5.000 funti  (690.000 dinara) samo na svoje usne i nije gotova - ona ​​takođe gleda na proceduru produženja i oblikovanja lica kako bi promenila oblik svoje brade i vilice, što će je koštati oko 500 funti (oko 69.000 dinara). 

Pročitajte još: ŽENE SE TRESU OD BESA NAKON NJENE OBJAVE: "Dajem 50% popusta za sve zapuštene majke koje me napadaju" (FOTO)

Kaže da joj je sve to povećalo samopouzdanje, ali ne odbija ni pažnju korisnika Instagrama koji su iznenađeni njenim izgledom, a na toj društvenoj mreži ima preko 8.000 pratilaca.
Andrea kaže da joj stalno pišu sa svih strana sveta i da joj nude novac, putovanja i susrete.

Iako joj ubrizgavaju mnogo injekcija, a svaka košta 200 funti, ona nije zabrinuta da će pući u nekom trenutku.

- Volim ih i osećam se mnogo bolje sa ovim usnama. Ubrzo ću ih još povećati, kao i jagodice - kaže ona.
NJeni fanovi su oduševljeni i na društvenim mrežama hvale njen usne.

Kada je pitaju zašto to radi sebi, slegne ramenima i kaže: "To je sad u modi". Andrea kaže da nije sigurna da će ikad stati sa filerima.

- Svi mi dele komplimente na račun odeće i usana. Inspirišem ljude širom sveta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora - kaže Andrea.

Dodaje i da ne vidi potrebu za napadima jer su usne stvar ukusa.

- Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svetu. U Bugarskoj je to u modi i sve devojke imaju filere - kaže ona, a prenosi Daily mail.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.