· · Коментари: 0
ЉУДСКЕ СУДБИНЕ

Ања дању ради у маркету, а увече се после другог посла враћа сва у МОДРИЦАМА: Објашњење које даје деци је ТУЖНО...

Мексиканка Ања Њуњез Морено има само 26 година, а већ је разведена и има двоје деце и исто толико послова које обавља.

1613841841_Depositphotos_194871434_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Мексико сити крије бројне тужне животне приче, услед сиромаштва које влада у овој земљи. Подједнако тешку причу има и Мексиканка Ања Њуњез Морено која има само 26 година, двоје деце и два посла, која никако нису блиска један другом.

У Мексико Ситију током ноћних сати позната је под надимком Ања змија, док је преко дана сасвим обична самохрана мајка која ради у супермаркету. Наиме, Ањакао одличан познавалац борилачких вештина ради у обезбеђењу неких клубова, због чега често упада у сукобе са незгодним, припитима гостима или ситним уличним бандама које би да господаре по тим реонима милионског града.

- Клубови су замрли током епидемије, па сам слабо радила увече. Али умела сам и ове године да се вратим са масницама на лицу или по телу. Старија ћерка ме је неколико пута питала да ли ме је неко тукао, али ја јој кажем да сам се повредила на тренингу - објашњава Ања своје "ноћно" занимање.

Ања признаје да је до сада имала мало разумевања од породице и бившег мужа за оно што ради, али каже да обожава оба своја посла и нема намеру да одустане.

 - Када сам уписала факултет видела сам да ће то да ми се отегне. Упознала сам бившег мужа Пабла и већ са 20 година добила сам ћерку. Тата ме је запослио у свом маркету, да бих могла да зарађујем а будем близу детету. Након што сам пре две године добила још једну девојчицу, муж ме је напустио. Није могао да трпи мој ноћни посао. Ужасавао се што умем да примењујем силу на људима који не ваљају, што ме зову ‘Ања змија’ јер сам врло незгодна кад онај прекопута мене пређе границу. И да, што сам јача од њега (смех). Знала сам да ће једном побећи и то је и урадио - испричала је ова млада жена за мексичке медије.

Ова симпатична жена додаје и да је заморно радити два посла, али да се исплати.

-  Човек мора да се сналази у животу и ради оно што уме. Колико ми прија рад са оцем, толико ми је ово нека врста страсти, да на неки начин одржавам ред и допуштам правим људима да увече уживају - испричала је Ања.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.