Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Откријте шта мисле о вама: Погледајте саговорника у стопала!

Пажљиво гледајте у човека и знаћете шта мисли о вама и да ли вас лаже.

1630830740_Depositphotos_8169253_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Сваки покрет у комуникацији с људима открива шта мислимо и како се осећамо. Стручњаци за говор тела указују на шта би требало посебно обратити пажњу и какву поруку шаљемо о себи.

Прочитајте још: Имена одређују да ли ће човек бити БОГАТ: Ево списка добрих имена!

Стопала

Ако су стопала особе с којом разговарате окренута ка вама, значи да је заинтересована за комуникацију. Уколико су, пак, окренута од вас, то може сигнализирати да јој је непријатно или да жели да побегне.

Саговорник нагло повлачи руке и ноге, то може да значи само једно - нешто крије.

Покрети доњег дела тела могу открити и да ли неко лаже. Рецимо, ако човек мрда ноге испод стола, нагло их повуче, прекрсти или их на други начин стално помера, то је покушај да се сакрије. Укратко, саговорник је нервозан и нешто крије.

Дланови

Ако човек скрива руке док разговара с вама, то значи да му је нелагодно у вашој близини и да не жели да се упусти у комуникацију. С друге стране, ако су дланови опуштено изложени вашем погледу, то је знак да се особа осећа пријатно и да јој се свиђате.

Прочитајте још: Лажирала је ЦОВИД потврду и кренула на пут, али је направила бизарну грешку и план јој је пропао

Руке

Ако неко држи руке уз тело или их прекрсти испред тела током разговора, на тај начин открива колико је несигуран. Али, ако "отвори" тело према вама, померајући руке или шаке док говори, значи да се осећа самоуверено.

Осмех највише открива шта човек мисли

Осмех

Каже се да осмех много открива. И то је апсолутно тачно. Лажни осмех покреће само мишиће око усана, благо откривајући зубе, док онај прави активира и мишиће око очију. Људима који се искрено смеју, смеју се и очи.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно "МАСКЕНАЛ" или "МАСКЕМБАЛ"?

Глас

Висина и тон гласа такође много откривају, па је добро обратити пажњу и на то. Жена која жели да заведе мушкарца, обично користи глас веће висине и мекшег тона. Ако желите да покажете ауторитет, то чините снижавањем тона на почетку реченице. Дакле, издахните, а затим говорите, саветују стрчњаци.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas