· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Ова девојка је операцијом смањила чело: Ево како је изгубила 3 цм, а њену трансформацију прате милиони (ВИДЕО)

За два и по сата, колико је трајала операција, хирург јој је одстранио три центиметра чела и спустио линију косе.

1615986649_transformacija.JPG
Фото: Принтскрин / ТикТок / цамиллацолбро

Жена која је имала комплекс због високог чела и годинама га прикривала капама, отишла је на операцију како би га смањила. Камила Колеман Брукс (26) провела је деценију скривајући своје чело високо 8,5 цм (што је два центиметра веће од просечнога женског чела у Америци).

Прочитајте још: Прву руску владарку која је примила хришћанство, историја памти по СУРОВОСТИ: Да би осветила мужа спалила је пола града!

Модел из Северне Каролине затим је проучавао могућности хирургије све док није пронашла операцију смањења чела. Ова мајка двоје деце одлучила се на захват, који је платила 5000 фунти (око 700.000 динара) и успела је да смањи чело за три центиметра.

@цамиллацолбро

цан’т ремембер тхе ласт тиме И wоре браидс. биггест тханк yоу то мy СИЛ @ццбеаутифиес #постоп #кнотлессбраидс #форехеадредуцтион

♬ бабy оне море тиме x левитатинг - Адам Wригхт

Спуштена јој је и линија косе

Своје искуство Камила је поделила на ТикТоку, где њене видео записе гледају милиони људи. За два и по сата, колико је трајала операција, хирург јој је, каже, одстранио три центиметра чела и спустио линију косе, с чиме је добила још неколико милиметара.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Сва правила за писање апострофа

@цамиллацолбро

Алсо еxтремелy уноригинал. Yоу цан цоме уп wитх сометхинг беттер. И белиеве ин yоу.

♬ оригинал соунд - Схаyсхаy

Снимке је Брукс почела да објављује одмах након захвата, док јој је глава још делимично била у завојима, а недавно је први пут показала и како изгледа коначни резултат.

Прочитајте још: Наручила је панталоне од 600 долара, а људи не престају да се смеју оним што је добила (ВИДЕО)

@цамиллацолбро

Реплy то @јессицадубизханск Тхоугхтс/опинионс он тхе хеалед инцисионс? И ансwеред а тон оф Q&А’с он ИГ бут лмк иф yоу хаве море! #форехеадредуцтион

♬ Qуиркy - Олег Кирилков

Поделила је сваки детаљ операције

- Некада ми је чело било високо 8,5 цм, а сада је 5,5 цм, што је невероватна разлика - изјавила је Камила. Док је била млађа, каже, косу је стално обликовала тако да јој што више покрије чело, а премда је никад нико није малтретирао, своје чело је годинама гледала као своју највећу телесну ману.

Прочитајте још: Откривене научницима потпуно НЕПОЗНАТЕ БАКТЕРИЈЕ на Међународној свемирској станици

@цамиллацолбро

Реплy то @јамесцхарлес yестердаy вс. тодаy. *ФYИ мy хаирлине ис схавед. Ит’лл гроw ин уп то тхе инцисион. Q&А он ИГ #пластицсургерy #форехеадредуцтион

♬ Кали До а Битцх - Кали

- Хтела сам да имам пропорционалније лице - објаснила је манекенка, која је са својим пратиоцима поделила сваки детаљ операције и стрпљиво одговарала на њихова бројна питања. За крај је у видеу поручила како би "свако требало са својим телом да ради шта год жели и да на себи промени оно што му се не свиђа”.

Прочитајте још: И ово је могуће: Пас добио милионе након смрти власника

@цамиллацолбро

Алсо еxтремелy уноригинал. Yоу цан цоме уп wитх сометхинг беттер. И белиеве ин yоу.

♬ оригинал соунд - Схаyсхаy

- Ако ово читате и желите да се оперишете јер вам се нешто не свиђа на вашем телу, учините то. На вама је. То је ваше тело. Не слушајте шта неко други говори.

Прочитајте још: Упорност: Човек је 192 пута пао тестове у ауто школи, а да ли знате колики је рекорд?

- Посљедњих неколико година скривала сам чело под капом или шеширом. Пресречна сам резултатима сада кад сам оперисана. Није ми требао овај захват како бих била срећна, али свиђа ми се како сада изгледам - закључила је Брукс.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.