Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Валентина је РОДИЛА 69-оро ДЕЦЕ, била је трудна чак 18 година! Али то није спречило њеног супруга да уради ГРОЗНУ СТВАР (ФОТО)

Данас, већина жена има једно до три детета, али у 18. веку, имамо податак о жени која је родила чак 69 деце.

1620888449_pregnant-woman-3645665_1920.jpg
FOTO: Pixabay
Oglas

Сигурно се питате како је то могуће.

Валентина Васиљева је била супруга сељака по имену Феодор Васиљев из Шује у Русији. Породица је живела 1700-их, између 1707-1782. Верује се да је Валентина умрла у 76. години, оставивши потомство од 69 деце, од којих је само 2 умрло као бебе.

Према подацима из манастира Николскиј, Феодор Васиљев је 1834. године имао 82 деце, из два брака.

Према Гинисовој књизи рекорда, где се тврди да је она „најплоднија мајка икада“, жена је прошла кроз 27 порођаја: 16 од њих резултирало је близанцима, 7 тројкама и 4 четворкама.

Прочитајте још: Нада за УНАКАЖЕНА ЛИЦА војника - Маске Ане Колман Лад! (ФОТО/ВИДЕО)

Очигледно је да није рађала читав период свог живота. Ако се израчунају њене „плодне“ године, можемо закључити да је то отприлике између 1725-1765. Ово нам оставља 40 година за 27 трудноћа. Пошто на први поглед ово звучи заиста невероватно, направићемо неке прорачуне.

У 40 година, Валентина Васиљева је била трудна чак 27 пута.

Сви знамо да просечна трудноћа траје 40 недеља. Међутим, што више деце имате, већа је вероватноћа да ће ваш пород доћи раније. Према прорачунима, госпођа Васиљева је могла да има 37 недеља трудноће са близанцима, 32 недеље трудноће са тројкама и 30 недеља трудноће са четворкама.

Прочитајте још: ИГРА СУДБИНЕ! Радници пицерије успели да спасу живот својој муштерији (ФОТО/ВИДЕО)

Ако све ово саберемо, добићемо 936 недеља. Година се састоји од 52 недеље, па ако поделимо добијене бројеве, добићемо 18 година. Дакле, госпођа Васиљева је морала да проведе читавих 18 година свог живота са трудничким стомаком. Звучи заиста невероватно, зар не?

Према списку који је манастир Николскиј послао у Москву 27. фебруара 1782. године, Феодор Васиљев је у то време имао 82 деце из два брака.

Поред тога што му је Валентина родила чак 69 деце, Фјодор ју је оставио и оженио се другом. Понео се грозно према жени која је цео живот подредила њиховом потомству.

Његова друга жена му је „поклонила“ 18 деце: 12 близанаца и 6 тројки. Подаци са списка објављени су 1834. године у Санкт-Петербуршкој панорами.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas