Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИСТА ОКОЛИНА

Овај ГЕНИЈАЛАЦ натерао је ВРАНЕ да ЧИСТЕ ОКОЛИНУ (ВИДЕО)

Ханс Форсберг је ушао у невероватну заједницу са јако паметним птицама.

1605020495_Capture-vrana.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Ханс Форсберг
Oglas

Ханс се годинама бави роботиком и ужива да прави роботизоване машине које имају битну и корисну сврху у данашњем друштву. Једнога дана када се шетао до своје куће, приметио је огромну прљавштину у крају у којем се налази његова кућа и одлучио да учини нешто поводом тога.

Пошто је видео да људи неће да чисте њихово ђубре, он је одлучио да уђе у пакт за животињама, тачније са птицама. Он је направио машину која даје храну када се у њу убаце одређене ствари. У машину се могу убацити метални и пластични затварачи и када се то уради, машина избацује храну у виду гранула.

Прочитајте још: Најстарији манастир на свету налази се у Египту, а чувале су га СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ СА ДРИНЕ!

Знајући да су вране јако паметне птице, Ханс је пред једном убацио метални затварач за флаше и оставио награду. Врана је то приметила и следећи пут је дошла са чепом који је убацила у машину и тако добила нову награду.

Убрзо затим, друге вране су то приметиле и видевши прву почеле су и оне да доносе велику количину отпада. 

Прочитајте још: ЖИВЕЋЕ ОВАЈ НАРОД: Легенда која сведочи зашто СРБИН НИКАДА НЕЋЕ ПРОПАСТИ!

Ханс каже да је за само 7 дана прикупио неколико џакова чепова и да планира да направи неколико оваквих машина и да их постави свуда по његовом граду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas