· · Коментари: 0
СПАС

Овај ПИНГВИН је ЗВЕЗДА ИНТЕРНЕТА: Спасао се китова-убица скоком на чамац препун туриста (ВИДЕО)

Невероватан снимак.

1615471046_Capture.PNG
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Еxперт Вагабонд

Драматичан снимак уплашеног пингвина кога кроз хладне воде Антарктика прогони група китова-убица можда и није необичан приказ, али овог пута публика је имала пресудну улогу јер се сналажљив пингвин спасао скочивши на један од гумених чамаца препун туриста.

Прочитајте још: Након 117 година истраживања, решена мистерија натписа на чувеној слици "КРИК" Едварда Мунка

Китови-убице били су интензивној потрази за ручком, а пингвин им је за длаку побегао у другом покушају да скочи на сигурно.

На снимку се види како пингвин излази на обод чамца, где му помажу туристи, док из других чамаца навијају за њега. Након тога је чамац, са пингвином у њему, почео да се удаљава, али орке га следе.

Међу сведоцима су били блогер Мет Карстен и његова супруга Ана, која је снимала овај необични догађај.

- Било је лудо својим очима то гледати. Било је попут гледања епизоде ’​​Националне географије‘ са лица места. Претпостављам да је пингвину лакнуло што је побегао - рекао и је Карстен.

Прочитајте још: Косио траву иза куће па угледао ЈЕЗИВ призор: У помоћ позвао шесторо људи да НЕМАН извуку из рупе (ВИДЕО)

Снимак се завршава тако што пингвин поносно стоји на чамцу, заштићен од нападача. Након мало крстарења, пингвин се опростио од туриста и скочио назад у ледену воду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.