Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ово је рецепт за успех: 12 правила којих се богати људи строго придржавају

Савети за свакога.

1609329184_Depositphotos_16040295_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Богате и сиромашне људе дели само ових 12 једноставних правила. Начин живота је кључ успеха на свим пољима, а ове навике можете и ви већ данас да усвојите.

Прочитајте још: Сваког јутра радите ове ствари како бисте ПРОБУДИЛИ мозак и тело

Ево шта сви успешни и богати људи раде сваког дана:

1. Редовно читају

Богати радије своје време проведе уз књигу него уз забаву. Истраживање је показало да 88 % посто богаташа дневно барем пола сата проведе читајући. Читају како би стекли и задржали знање.

2. Вежбају

Чак 86% богатих свакодневно вежба барем 30 минута. Већина њихових вежби укључује кадио вежбе попут трчања, ходања или вожње бицикла. Кардио вежбе су осим за тело добре и за мозак.

Прочитајте још: Жене на Твитеру поделиле НАЈБИЗАРНИЈА ПИТАЊА која су им поставили партнери: "Зар циклус код жена не траје цео месец?"

3. Друже се са успешним људима

Богати су увек у потрази за појединцима који су оријентисани на циљ, оптимистични и имају позитиван ментални склоп. Негативне и деструктивне критике које можете добити од негативних људи одвратиће вас од потраге за успехом.

4. Никад не одустају од циљева

Они не дозвољавају другима да их поколебају у циљевима које су пред себе поставили. Препреке на путу ка врху их не обесхрабрују, већ их мотивишу да буду успешнији.

Прочитајте још: Качите ли превише фотографија на друштвене мреже? Ево шта то говори о вама

5. Устају рано

Готово 50% милионера буди се барем три сата пре њиховог званичног радног времена. У том периоду посвећују време себи, медитирају и труде се да се што боље психички припреме за предстојеће радне обавезе.

6. Раде више послова

Милионери се не ослањају само на један извор прихода. 

Фото: Депозит

7. Траже друго мишљење

У свом животу сви милионери имају једну особу на коју се ослањају и од које траже савете. Увек је боље са неким поделити мишљење и планове. Тако ће друга страна реалније сагледати ситуацију и дати прави савет.

Прочитајте још: Принцип 20/10 може да вам промени живот: Одговорите на ово једноставно питање!

8. Увек мисле позитивно 

Успех је могућ само када имате позитиван став. Мотивационе књиге су свим милионерима омиљено штиво.

9. Не следе друге људе

Људи толико желе да се уклопе да ће учинити готово све да се не истичу из гомиле. То је погрешан приступ. Успешни људи креирају сопствено "стадо", потом у њега привлаче друге.

10. Радо другима помажу на путу ка успеху 

Успешни људи врло добро знају колико је тешко и напорно стићи до врха, па зато своју помоћ несебично деле другим људима.

Прочитајте још: Психолози саветују како да се изборимо са бригама: Начин је изненађујућ

11. Сваког дана одвајају 15 минута како би само размишљали 

Размишљање је, логично, кључно за успех. Богаташи имају навику да размишљају изоловано. Контролишу своје мисли, и најчешће издвоје за то 15 минута у раним јутарњим сатима. Теме су каријера, финансије, здравље, љубав и слично. 

Прочитајте још: Научници дошли до открића: Супстанца поправља сломљени телефон!

12. Посматрају како други реагују на њихове пословне потезе 

Страх од критике најчешћи је разлог због којег не тражимо повратне информације. Међутим, повратне информације су битне како бисмо знали шта функционише, и шта не. Добре или лоше, критике су кључан елемент за учење и раст.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas