Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Имам поруку за вас": Породица пронашла скривено ПИСМО девојчице (10), а њене речи се ШИРЕ МРЕЖАМА (ФОТО)

Пронађена порука постала је вирална на друштвеним мрежама

1598339679_girl-996635_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Након што су јој родитељи продали камп приколицу, аустралијска десетогодишња девојчица написала је слатко писмо новим власницима и оставила га у фиоци поред свог кревета заједно са лепом белом наруквицом.

Прочитајте још: Испуњен живот има само једну реч: РУТИНА! Ево ЗАШТО је важна и које БОЛЕСТИ спречава

Писмо које је пронађено гласи:

- Здраво, моје име је Попи и имам 10 година. Ово је некада била наша камп приколица и пропутовали смо више од пола Аустралије са њом. Ово је био мој кревет (горњи кревет) и био је врло добар.

Попи је објаснила да је фиока чувала све њене посебне ствари, које није могла да остави за собом током путовања.

- Надам се да уживате у овом камперу и имам поруку за вас: "Следите своје снове и ако се двоумите између тога да ли сте били у праву или сте били љубазни, изаберите љубазност. 

Прочитајте још: Јесте ли приметили током олуја "ТИХЕ МУЊЕ"? Грађани гледају у небо и питају се: "ШТА ЈЕ ТО?"

Не изненађује чињеница да је породица из Бризбејна, која је купила овај караван, одлучила да њену поруку подели на Фејбуку, где је прикупила више од 90.000 лајкова, а одушвљени пратиоци, прокоментарисали су како је Попи легенда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas