· · Коментари: 0
РАЗМИШЉАЊЕ

ПРЕЦИЗАН ТЕСТ: Број коња који видите на слици открива вашу праву личност

Забавите се уз кратак тест личности

1653395880_horses-g71f671b54_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Тестови личности на основу оптичких илузија могу бити занимљива разонода. Преверите шта ваша подсвест крије и покушајте да избројите колико коња видите на слици.

1. Један коњ

Са једне стране, ви сте неко ко гледа ширу слику, ко све ствари посматра као целину и прави сте визионар. Међутим, будући да се не замарате детаљима, помало исхитрено доносите одлуке, јер не волите превише да размишљате и анализирате сваку ситницу.

Ови квалитети вас чине одличним у управљању јер сте у стању да предвидите резултате пре свих осталих. Можете имати коначну слику у глави чак и пре него што је неко други почео. Обично имате поверење у своје сараднике и колеге и подржавате тимски рад. У стресним ситуацијама спремни сте одмах да реагујете и то вас чини добрим вођом.

2. Између 5 и 10

Помало сте перфекциониста, не схватате ствари олако и у свакој ситуацији покушавате да дате све од себе. Ваш начин доношења одлука је прилично рационалан и разуман, преноси тхеминдсјоурнал.цом.

Прочитајте још: 90 ПОСТО ЉУДИ ОДГОВОРИ ПОГРЕШНО: Да ли знате како се зове младунче кошуте?

Увек сте у покрету, никада не мирујете, а чак и када вам је заиста тешко, остајете на путу који сте себи зацртали. Немате проблема са рутином и монотоним навикама, посебно када знате да то води ка вашем циљу. Ви сте пуни самопоуздања које избија из вас!

3. 11 коња или више

Ако видите 11 или више коња, врло сте пажљива и детаљна особа. Имате способност да опажате многе ствари које други људи једноставно не могу. Сваки посао радите темељно и полако и не пропуштате никакве детаље како бисте постигли савршенство. Ово је такође разлог зашто људи воле да раде са вама – знају да их нец́ете изневерити.

Међутим, чак и ви имате недостатке – због тога што волите да се уверите да је све онако како желите понекад заостајете за другима који се не оптерећују у тој мери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.