· · Коментари: 0
ОСВЕТА

Не праштају нељубазност: Продавци одговорили како се СВЕТЕ непријатним муштеријама

Један конобар је пре неког времена питао колеге шта раде да би се осветили гостима који су били нељубазни.

1614177229_DFAEF.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / Јунаид Даwоод

Одговори радника су постали вирални, а веома су занимљиви. Бројни радници су рекли како излазе на крај са напорним муштеријама.

Прочитајте још: Отац објавио шта се догодило његовој ћерки у току ноћи: "Ово је језиво" (ВИДЕО)

1. Самопослуга

- Радим у самопослузи, а свако ко је радио на таквом послу зна да се понекад догоди да у трговини нема свега што је наведено у онлине каталогу. Једном нам је дошла жена која је почела вриштати на моје запослене, а затим и на мене јер нисмо имали фен који је она тражила. Усред њене вриске, запосленик ми је дао до знања да је пронашао један такав фен у складишту. Тад сам је могао прекинути и рећи јој да смо пронашли производ, али сам је пустио да вришти и касније рекао колегида фен стави на полицу тек кад се трговина затвори.

2. Ситниш

- Онима који су безобразни према мени док радим у кафићу остатак враћам у најситнијим новчићима - рекао је један конобар.

Прочитајте још: Имунизација у доба кнеза Милоша: Вакцинисали су с руке на руку, а онда купили "мају"

3. Квалитет хране

- Сервирам храну и често имам посла с безобразним људима. Кад су људи љубазни, дам им мало већи комад меса, пазим да храну добију што пре, а понекад им дам и већу порцију помфрита иако су платили мању. Безобразни ће увек добити више супе него поврћа, најмање и најгоре комаде меса, најмању могућу количину помфрита - рекао је један запослени у ресторану.

4. Шрафови

- Продајем намештај, а онима који су безобразни и нељубазни често зафали који шраф кад им доставе намештај - написао је један радник из продавнице намештаја.

Прочитајте још: Први видео са МАРСА, невероватних 10 секунди пред вама (ВИДЕО)

5. Бескофеинска кафа

- Дам им кафу без кофеина или им дам пола шољице напитка који су тражили, а остатак допуним врућом водом - каже један конобар.

6. Пртљаг

- Радио сам као разносач пртљага на аеродрому. Једном приликом је путник био толико безобразан према агенту да сам видeо да она једва задржава сузе. Узео сам његову пртљагу уз велики осмех. Онда сам је однео кофер и ставио у колица за пртљагу друге компаније која лети за Јапан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.