Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НИЈЕ СВЕЈЕДНО

ПЛАВУША или БРИНЕТА? Ево која боја је донела више предности овој девојци (ФОТО)

Експеримент који је спровела девојка оставио ју је у шоку.

1612710008_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин / Миррор (видео)
Oglas

Инфлуенсерка и Ђ Џоуди Вестон тврди да се због своје плаве косе више пута извукла од плаћања казни за паркинг, у продавницама, добија бесплатна пића... Управо зато је одлучила да спроведе експеримент како би сазнала да ли ће се људи понашати другачије према њој ако има смеђу косу.

Недељу дана носила је смеђу перику с боб фризуром и шокирала се резултатима.

Прочитајте још: Инфлуенсери водите рачуна: Не претерујте са филтерима код рекламирања производа

- Током карантина сам носила кратку, смеђу перику и хтела сам да видим какве мушкарце ћу привући. То су углавном били рачуновође и мушкарци с наочарима. Онда сам приметила да људи више нису хтели да ми помажу нити су ми нудили помоћ. Ваљда су мислили да све могу сама. Мислим да мушкарци више воле да помогну "дами у невољи" - објаснила је Џоуди.

Као плавуши, мушкарци би јој више нудили помоћ и дозивали би је на улици. Док је носила смеђу перику, наочаре прилазили би јој озбиљнији и образованији мушкарци, а пре би то углавном били директни и умишљени типови. Приметила је и да су жене биле пристојније према њој.

Жене је више осуђују

Џоуди је природна црнокоса, а у плаво се фарба од 2014. године.

Прочитајте још: Репер Лил у лице уградио дијамант ПИНК ПАНТЕР вредан 24 милиона долара!

- Била сам поносна бринета, али онда сам схватила да се плавуше више забављају. Та боја косе дефинитивно је више одговарала мојој отвореној и веселој личности. Када сам имала озбиљнију фризуру, људи су ме другачије третирали. Међутим, мислим да ме као плавушу више осуђују жене. Гледају на мене као на девојку ниског морала - додаје инфлуенсерка.

Тврди да су иначе продаваци увек спремни да јој помогну, а често је добијала бесплатне ствари, што није био случај када је ставила смеђу перику.

Прочитајте још: Шта ће се десити након смрти краљице Елизабете? Ово су обичаји који морају бити испоштовани!

- Добра ствар је што сам привлачила мушкарце које иначе не привлачим. Обично чим уђем у супермаркет чујем да ми неко звижди или ме дозива разним именима - закључила је Џоуди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas