Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАСХЛАДИТЕ СЕ ПРЕД СПАВАЊЕ: Трик који је залудео друштвене мреже (ВИДЕО)

Не дозволите да вам врућина задаје муке током ноћи

1689783035_spavanje.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Колико год нам лепота доноси лето, ипак није све савршено. Врућине некада могу бити неподношљиве, поготово када нам задају муке преко ноћи.

Уколико немате киму и ослањате се на вентилатор, често се дешава да се чини да нас је и он изневерио и да не помаже онолико колико нам је потребно да заспимо без превртања по кревету због топлоте. Али, постоји начин како да се расхладите без ових мука.

Овај трик је довољно урадити и пустити га да сат времена пре спавања обави свој посао и припреми вашу постељину за једну савршену ноћ.

Веровали или не, и у овим летњим таласима вам може помоћи термофор. Наиме, на "ТикТок" профилу @кеатс67  је објављен трик за расхлађивање кревета, који је поогледало више од четири милиона људи.

Све што треба да урадите јесте да термофор напуните хладном водом и ставите га у замрзивач. Након неког времена, када се вода у њему потпуно заледи, извадите га и умотајте у крпу.

Крпу са термафором сместите у кревет и покријте прекривачем. Препоручује се да га оставите сат времена пре него што планирате да легнете, јер ће вам до тада фино расхладити постељину.

 

@кеатс67 Хоw то слееп wитх но А/Ц ин тхе хеат wаве #суммер #хеатwаве #ац #хацк #хот #ице #wатер #боттле #фy #фyп #форyоу #фyпシ #ук #слееп #ицецолд #суммерхацк #суммерхацкс ♬ Ице Ице Бабy - Ванилла Ице

 

Иако овај трик није нов, ипак је непознат многима који су коментарисали у чуду како се нису тога раније сетили. Неки су се надовезали на овај трик, говорећи да им заиста није била потребна силна опрема попут вентилатора или климе, али да је веома битно да се након овога термофор не користи више за топлу воду.

Стручњаци су се такође огласили због овог трика и навели да је боље да се не ставља у замрзивач, како се термофор не би оштетио, већ да се користи само хладна вода и да ће то исто освежити, преноси "ТхеСун.цо.ук".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas