Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Реците НЕ на првом састанку! Девојка поделила савет који је све одушевио: Шта се крије иза овог трика? (ВИДЕО)

Не као тактика за први састанак.

1623746315_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ ТикТок/ моллиетраинор
Oglas

Жена каже да је „најбољи савет за изласке који је икад добила“ рећи мушкарцу не на првом састанку.

Моли Трејнор поделила је савет, који јој је својевремено рекао професионални стручњак за самоодбрану.

На ТикТок-у, оавј видео је прегледан више од 1,6 милиона пута.

Нађите било који разлог да једном у току састанка кажете не када особа са којом сте на дејту предложи нешто.

Реците НЕ на првом састанку!

Сазнаћете доста о особи која седи прекопута вас

У снимку Моли наводи: „Савет који бих вам дала је да кад год сте на првом састанку са неким типом, у неком тренутку током састанка нађете разлог да кажете не.

Прочитајте још: "Рекли су ми да имам лепо лице за дебелу девојку": Порука коју им је послала донела јој је 270.000 пратилаца! (ФОТО/ВИДЕО)

ФОТО: Принтскрин/ ТикТок/ моллиетраинор

„Не мора бити ништа велико“, додала је, „и не треба да будете непристојни око тога“.

Разлог? О некој особи можете много тога рећи на основу тога како она реагује на одговор не.

Наставила је: "Њена ћерка је то учинила једном и није јој се свидела реакција њеног партнера са састанка. Касније током дејта, покушао је да је нападне у купатилу ресторана."

Од објављивања, видео је прикупио више од 510.000 свиђања и 2.000 коментара људи који су јој захвалили на савету.

@mollietrainor

When my favourite piece of dating advice is focused on self-preservation 😅

♬ original sound - Mollie

Одушевљење у коментарима

Неки су већ испробали ову тактику

Једна девојка је написала: "Ово је тако невероватан савет. Сви смо склони да се сложимо и да будемо пријемчиви на првом састанку и да оставимо утисак фине особе."

Други корисник је додао: "Урадила сам ово са дечком са којим сам већ две године у вези - рекла сам му не приликом првог пољупца (први пут када је питао) - и био је пун разумевања. То много говори!"

Прочитајте још: Да ли можете да откријете ко је овде мајка, а ко ћерка? Жена од 45 година, изгледа као да је вршњакиња своје ћерке! (ФОТО/ВИДЕО)

Јавили су се и мушкарци: „Заиста тужно кад видим да жене МОРАЈУ да имају све ове тактике да би биле безбедне ... ми, момци, морамо да се потрудимо да будемо бољи“.

"Ово је потпуно тачно. Неки момци су покушали да ме пољубе на првом састанку, а ја сам рекла не. Постали су непријатни, одбрамбено настројени и после су ме уходили. Избегла сам проблем, хаха" - додала је још једна девојка у коментарима.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas