Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Решите несаницу у 2 минута: Трик АМЕРИЧКИХ ВОЈНИКА који је одушевио свет! Испробајте га већ вечерас

Проблем са несаницом мучи све већи број људи у убрзаном начину живота.

1613849895_san.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Ова метода одушевила је светску јавност, а обелодањена је у књизи Relax and Win: Championship Performance која је у кратком року стекла светску популарност. Метода је установљена како би амерички војници били одморни и имали довољно сна, а овај начин гарантује да ћете заспати за две минуте.

Овај систем је осмишљен када су у војци схватили како многи пилоти праве грешке због стреса и неиспаваности

Наводно, ова метода састоји се из четири једноставна корака и има 96 % успешности, након неколико недеља вежбе, преносе амерички медији.

Прочитајте још: Због ње гори Инстаграм: Катарина Живковић секси стајлингом запалила друштвене мреже (ФОТО)

Овај систем је осмишљен када су у војци схватили како многи пилоти праве грешке због стреса и неиспаваности. Чак и кад нису били у смени, пилоти су били уморни и нису могли да се опусте и наспавају. Њихов стрес се тад гомилао и онда би направили неку фаталну грешку. Ова метода за њих наводно чини чуда.

Прочитајте још: Британско краљевство у страху: Принц Филип примљен у болницу

Четири корака до лаког сна

Први корак – опустите мишиће на лицу, укључујући језик, чељуст и мишиће око очију

Други корак – спустите рамена ниско колико иду пре него што опустите горњи и доњи део једне руке, а затим и друге

Трећи корак – издахните, опустите прса и затим лагано опустите ноге, почевши с бедрима

Четврти корак – након десет секунди дубоке релаксације следећи корак је потпуно очистити ум, а то ћете постићи замишљањем да лезите у кануу на мирном језеру, ништа осим плавог неба изнад вас или да сте заваљени у црној баршунастој мрежи у замраченој соби, или једноставно не говорите ”немој мислити, немој мислити” десет секунди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas