Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тајне

Савети МУДРАЦА: О овим стварима из свог живота НЕ ТРЕБА ПРИЧАТИ

Овај свет, мада заснован на истини, ипал захтева равнотежу, и зато нас мудри људи упозоравју на то да постоје неке ствари које је, ипак, најбоље задржати за себе

1597491068_summerfield-336672_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

1. Далекосежни планови

Покушајте да ћутите до тренутка док се ваш план не оствари. Све наше идеје нису само несавршене, већ имају доста слабих места по којима је лако нанети ударац, и разрушити их.

Прочитајте још: Какав је ваш РУКОПИС? Изглед СЛОВА открива пуно о ЧОВЕКУ

2. Не причајте о свом доброчинству

Реткост је у овом свету, и зато га треба чувати као зеницу ока свога. Не хвалите себе због добрих дела. Понос ће одмах то препознати и одузеће сву благост која је дата у добротворне сврхе.

Фото: Пиxабаy

3. Аскетизам

Не говорите унаоколо о својим ограничењима у исхрани, о сексуалним односима итд. Физички аскетизам доноси корист само ако је у комбинацији с емоционалном компонентом.

Прочитајте још: Да ли се препознајете? 50 различитих начина како идемо на спавање (ВИДЕО)

4. О својој храбрости и јунаштву

У животу неко добија спољашње, а неко унутарашње изазове. Спољашњи су видљиви, зато људи за њих добијају награде, али превладавање унутрашњих изазова нико не примећује, самим тим и награде се не додељују.

5. О својим породичним проблемима

И уопште о свом приватном животу. Запамтите, што мање говорите о проблемима у својој породици, тиме ће она бити јача и стабилнија. Свађа је ослобађање од негативне енергије, која се накупила у процесу комуникације.

Прочитајте још: Како су маске ПРОМЕНИЛЕ НАЧИН на који се ЖЕНЕ ШМИНКАЈУ? (ВИДЕО)

6. Ружне речи и трачеви које чујете током дана

Можете испрљати ципеле на улици, а можете и испрљати и своју свест и подсвест. И човек, који се враћа кући, и препричава све глупости које је чуо током дана, ничим се не разликује од човека који је ушао у кућу и није скинуо ципеле.

                                Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas