Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сазнали смо ЗАШТО ЖЕНЕ ИДУ ЗАЈЕДНО У ТОАЛЕТ: Вечита мистерија би коначно могла бити решена

То није обичан одлазак у тоалет, већ врло често изгледа као организовање неког догађаја

1676644317_shutterstock_1552200956-zene-u-toaletu.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

У чему је ствар? Постоји много разлога зашто се ово дешава, неке припаднице лепшег пола желе да поделе неку информацију, да обаве '' трач партију'', прегрупишу снаге, или просто праве једна другој друштво док оду да поправе шминку.

Када се заједно нађу у ноћном проводу, даме обично не воле саме да се прошетају до тоалета, како би избегле непожељне погледе или можда нежељено друштво. Многе жене се осећају да имају више самопоуздања док се крећу заједно, посебно ако то чине на високим потпетицама, и дотеране за излазак.

Многе жене иду заједно до тоалета да би трачариле, поправиле шминку, одећу и комплетан изглед. У принципу, често иду најмање из разлога да би сам тоалет и употребиле. Тоалет је временом постао главно место окупљања, фотографисања, па чак и извор забаве. Уједно, може бити и део стратешког плана за бег од лошег дејта или досадног друштва, те место за ковање планова како побећи. А може бити и плански одлазак, како би се уделио корисан савет.

Некада жене иду до тоалета не само да би обавиле природне потребе, већ и да разговарају телефоном, промене чарапе уколико су им пукле, провере да ли им се шминка размазала, покварила фризура или не дај боже нашла нежељена храна на зубима. У свему томе, наравно потребан им је саучесник.
Ако пријатељица случајно крене с примедбама, сређивање почиње изнова… 
Једна од ствари која изласцима викендом уме да буде напорна, су невиђене гужве у женским тоалетима, управо из свих ових разлога.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas