Oglas
· · Komentari: 0

Saznali smo ZAŠTO ŽENE IDU ZAJEDNO U TOALET: Večita misterija bi konačno mogla biti rešena

To nije običan odlazak u toalet, već vrlo često izgleda kao organizovanje nekog događaja

1676644317_shutterstock_1552200956-zene-u-toaletu.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

U čemu je stvar? Postoji mnogo razloga zašto se ovo dešava, neke pripadnice lepšeg pola žele da podele neku informaciju, da obave '' trač partiju'', pregrupišu snage, ili prosto prave jedna drugoj društvo dok odu da poprave šminku.

Kada se zajedno nađu u noćnom provodu, dame obično ne vole same da se prošetaju do toaleta, kako bi izbegle nepoželjne poglede ili možda neželjeno društvo. Mnoge žene se osećaju da imaju više samopouzdanja dok se kreću zajedno, posebno ako to čine na visokim potpeticama, i doterane za izlazak.

Mnoge žene idu zajedno do toaleta da bi tračarile, popravile šminku, odeću i kompletan izgled. U principu, često idu najmanje iz razloga da bi sam toalet i upotrebile. Toalet je vremenom postao glavno mesto okupljanja, fotografisanja, pa čak i izvor zabave. Ujedno, može biti i deo strateškog plana za beg od lošeg dejta ili dosadnog društva, te mesto za kovanje planova kako pobeći. A može biti i planski odlazak, kako bi se udelio korisan savet.

Nekada žene idu do toaleta ne samo da bi obavile prirodne potrebe, već i da razgovaraju telefonom, promene čarape ukoliko su im pukle, provere da li im se šminka razmazala, pokvarila frizura ili ne daj bože našla neželjena hrana na zubima. U svemu tome, naravno potreban im je saučesnik.
Ako prijateljica slučajno krene s primedbama, sređivanje počinje iznova… 
Jedna od stvari koja izlascima vikendom ume da bude naporna, su neviđene gužve u ženskim toaletima, upravo iz svih ovih razloga.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas