Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНИТЕ ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ

ШОК! Лечили се заједно од болести зависности, а сада су верени: Она има свега 24, а он - 68 година!

Љубавна прича која помера границе долази из Вирџиније, из Америке...

1626195809_208450874_501606521147002_2815881296678472525_n.jpg
Фото: ФацебоокСцреенсхот/ЦонниЦоттен(Бонни)
Oglas

Американка Кони Котен (24) упознала је свог садашњег вереника Херба Дикенсона (68) у прихватилишту за бескућнике, где је она волонтирала, а Херб Дикенсон радио 2018. године. Њих двоје постали су блискији током процес опоравка од болести зависности и убрзо почели да живе заједно, да би се 18 месеци након што је Кони кренула на лечење болести зависности, овај пар коначно верио. 

Прочитајте још: После смрти Рође Раичевића десила се ЈЕЗИВА СТВАР, коју мало ко зна! (ФОТО/ВИДЕО)

Новац није мотив љубави

Пар живи срећно и задовољно, али признаје да се непрстано боре са спекулацијама да је Кони у вези да Хербом искључиво због новчане сигурности. Ипак, Кони инсистира да је заљубљена у свог лепотана и каже да их породице прихватају као љубавни пар.

Прочитајте још: "Фантазирам да доживим саобраћајну несрећу, у којој бих постала параплегичар": Потпуно здрави људи који желе да постану инвалиди (ВИДЕО)

- Људи су били шокирани када смо заједно. Најчешћи коментар који добијем је да људи мисле да сам са њим због новца, мисле да је то однос татице и шећера или мисле да је са мном само због секса јер сам млађа жена - испричала је Кони за иностране медије.

- Моја породица је у почетку била шокирана и нису били љубитељи те везе. Били су забринути за моју безбедност, али прихватили су га са временом јер могу да му верују и колико ме радује. Воле га попут члана породице сада - наставља ова 24-годишња девојка.

Прочитајте још: Девојку напали на паркингу јер "не изгледа као инвалид": Њен жесток одговор је постао ХИТ на Интернету! (ФОТО/ВИДЕО)

Пар се повезао кад су схватили да се обоје опорављају од болести зависности, однсно коришћења наркотика, иако Кони признаје да ју је Херб одмах привукао. Пар се нада да ће се венчати и искористити време проведено заједно. Иако, Кони признаје да се понекад брине колико јој је времена остало са Хербом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas