Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта сте прво угледали на фотографији? Тест личности који открива да ли сте ОТВОРЕНА или ЗАТВОРЕНА личност

Тест који може дати одговор на питање да ли сте интровертна или екстровертна особа

1667904056_Foto-Printscreen-Facebook-minds-journal-test-licnosti.jpg
Фото: Принтсцреен/ Фацебоок - ТХЕ МИНДС ЈОУРНАЛ
Oglas

Тестови са оптичком илузијом користе се у психолошким тумачењима личности како би се открила ваша визија, перцепција, као и наговестило нешто што је дубоко у вама, а чега ни сами нисте били свесни. Доносимо вам једноставан тестса оптичком илузијом који открива да ли сте екстровертна или интровертна особа.

Екстровертне и интровертне особе су два модела понашања која је дефинисао Карл Густав Јунг, чувени швајцарски психијатар. Интровертна личност указује на особу која је окренута ка унутрашњем, повучену личност која тешко ступа прва у разговор са људима, најчешће је стидиљива и неупадљива у друштву. Ове особе воле да проводе време саме, а имају и врло узак круг пријатеља и познаника. Могу бити склони маштању, сновима и илузији, често имају схватања која су нерелна окружењу.

Екстровертна личност је отворена, лако остварује комуникацију чак и са непознатим људима, воли друштво и заједничке активности. Оваквом типу личности пријају бука, динамика, уживају да буду у центру пажње, организују окупљања и отворени су за нова познанства.

Овај тест личности може помоћи да ближе откријете да ли сте екстровертни или интровертни. Потребно је да погледате слику и без размишљања одговорите коју сте животињу прво приметили.

Прочитајте још: Само за оне са БРЗИМ ОКОМ: Да ли сте успели да пронађете ЧЕТВОРОЦИФРЕН БРОЈ за 11 секунди?

Фото: Принтсцреен/ Фацебоок -  ТХЕ МИНДС ЈОУРНАЛ

Да ли сте на слици прво уочили зебру или лава? Прочитајте своје решење теста личности:

1. Лав - Ако сте прво уочили лава, ви сте интровертна личности која воли да проводи време сама и ужива максимално у тој самоћи. Највероватније сте особа која воли да проводи време са људима који су изузетно блиски. Своје пријатеље сте пажљиво одабрали и то су људи који су годинама уз вас и којима можете да верујете. Уживате да останете код куће, гледате филм, читате књигу, и углавном бирате овакав облик забаве и опуштања уместо излазака увече у гужву, уз гласну музику и пуно људи.

2. Зебра - Ако сте прво приметили зебру, онда сте екстровертна личност која је увек отворена за нове људе и другачија искуства. Уживате у друштву људи и дружењу, као и у великим окупљањима, галами и изласцима. Највероватније сте особа која ужива у забави и упознавању нових људи. Такође, склони сте потреби да будете у центру пажње, волите да причате са људима које тек упознајете. Ваш животни мото јесте прихватање промена свакодневно и апсолутно разбијање монотоније.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas