Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сан

Шта значе снови који се понављају? Могу много тога да открију о личности

Понекад су снови насумични, јединствени и никада се више не појаве, а некада имате исти сан изнова и изнова

1654173041_break-4491206_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Шта је сан који се понавља?

Снови који се понављају су често ноћне море и сматра се да су генерално знак да нешто важно заузима вашу пажњу, истиче терапеут и стручњак за снове Лесли Елис за Минд Бодy Греен. 

Важно је напоменути да снови који се понављају нису увек идентични, већ могу да имају само понављајуће елементе или теме.

Прочитајте још: Да ли можете да откријете ко ВОЗИ РИЗИЧНО? Детаљ је толико ситан, да 90 % људи не може да га уочи (ФОТО)

- Ако је то случај, корисно је да обратите пажњу на суптилне промене које се дешавају, јер су оне често добар знак - сматра Елис.

Шта узрокује понављајуће снове?

- Мислим да најрелевантније теорије сугеришу да нам снови помажу да обрадимо наша емоционална сећања. Одређена количина понављања је нормална, посебно у смислу теме. Наши снови имају тенденцију да прате доследне обрасце током живота, тако да је нормално да исте теме поново круже -објашњава Елис.

Ако стално примењујете одређено понашање, вероватно ћете наставити да сањате пратећи сан.

Прочитајте још: На којој руци се носи БУРМА, а на којој ВЕРЕНИЧКИ ПРСТЕН? Иза лепе традиције стоји хиљадама година стара прича

Постоји и неколико понављајућих тема снова које су постале готово универзалне. Снови о прогањању или испадању зуба, на пример, далеко су од необичних. Ако сањате о истом месту, о свом дому из детињства, средњој школи  то место заправо представља нешто за вас. Није у питању буквална локација, објашњава она, већ део вас самих или део ваше личности.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas