· · Коментари: 0

Јеловник МЕГАН МАРКЛ за ВИТКУ ЛИНИЈУ: Треба само да се придржавате ова два једноставна принципа

Војвоткиња има низ ритуала које пажљиво прати како би била здрава и витка

1628679498_megan.jpg
Фото: Депозит

Меган Маркл одувек је имала линију на којој јој многе девојке завиде, али ово није резултат генетике као што многи имају обичај да кажу, јер познато је да Меган Маркл редовно вежба, али мало ко зна колико је једноставна, а ефектна, дијета лепе принцезе!

Усвојите дијету 80/20

Меган Маркл признала је да је тестирала неколико врста хране пре него што је пронашла начин исхране који јој највише одговара.

- Трудим се да током недеље једем веганску храну, али викендом себи дозвољавам већу флексибилност - открила је једном приликом Меган Маркл. Поред тога, она признаје да фаворизује храну која даје сјај кожи и омогућава јој да спава квалитетније, те има више енергије, пише "Вогуе".

Будите активни

Да би остала у форми, војвоткиња од Сасекса тренира неколико пута недељно. Иако је, како каже, редовна на тренинзима, дешава се да нема времена за вежбање.

- Ако немам времена за дуги тренинг, узмем свог пса и одем на трчање. Не бринем о себи само из естетских разлога већ да бих се првенствено добро осећала. Моја физичка активност је моја мотивација - рекла је Меган 2016. за "Бест Хеалтх".

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.