Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЖБАЊЕ

Желите ТАНАК СТРУК: Овим вежбама брзо и лако обликујте своје тело

Све што вам заправо треба да бисте имали лепо извајан струк је снажна воља.

1597995460_Depositphotos_80139016_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Она покретачка која вам не дозвољава да одустанете и посегнете за слаткишима, уместо да одаберете вежбање.

Прочитајте још: Студије кажу да због овога треба радити ЈОГУ: Ево како вам може ПОМОЋИ

Када узмете папир и оловку у руке и извлачите линије како би исцртали обрисе тела жене, оно што наглашавате је танани стук. Иако се њој супротстављају нама познати фактори попут трудноће, нездраве хране, мањка физичке активности – ова мисија није немогућа!

Фото: Депозит

Показаћемо вам данас неколико једноставних вежби које ће извајати ваш струк до савршенства.

СИДЕ ПЛАНК

Захтевна вежба, али вреди труда. Ако сте апсолутно ван форме, и 10 секунди у овом положају биће довољно за почетак. Дакле, вежба изгледа овако: одржавате баланс на једној руци и једној нози (прво десној, а потом левој), док вам је тело по страни окренуто ка земљи. Ова вежба у највећој мери јача мишиће струка, истеже их и чини еластичнијим. Осим тога, она има изванредно дејство на јачање мишића бутина и стражњице, будући да су напети све време. Допуна ове вежбе је савијање слободне ноге и руке и њихово додиривање у ваздуху, али то ћете бити у стању тек када дођете у извесну форму.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Како се правилно изводи ИЗДРЖАЈ? Пратите правила и имаћете ТРБУШЊАКЕ КОЈЕ СТЕ ЖЕЛЕЛИ

 

ВЕЖБА СА СТОЛИЦОМ

За ову вежбу биће вам потребна столица. Потребно је да легнете на под са ногама довољно близу постављеним да се ослоните стопалом на столицу. Руке су раширене поред тела и служе вам као потпора. Први корак је подизање задњице и наизменично повлачење колена ка лицу. Други корак је спушање задњице до пода и понављање на супротној страни.

Прочитајте још: Када сте љути возите БИЦИКЛ, а безвољни АЕРОБИК: Ево када се иде у ТЕРЕТАНУ

Фото: Депозит

МОСТ

Врло лагана вежба коју можете изводити и ако се апсолутно ван форме. Потребно је да легнете на под са рукама опруженим крај тела и ногама савијеним у коленима. Снагом стомачних и мишића задњице је потребно да се издижете док не формирате мост. Ову вежбу је потребно изводити у континуитету 60 секунди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas